To je to što me zanima!

Kaos u Prečkom: Obitelj počela betonirati okretište tramvaja

Vlasnicima je tijekom Jugoslavije uzeta zemlja da bi se na njoj napravila cesta. Obzirom da nikada nije napravljena, 1997. tražili su zemlju natrag, no grad je tamo sagradio okretište godinama kasnije
Vidi originalni članak

Obitelj Maršanić počela je ogradama zatvarati i betonirati okretište tramvaja u zagrebačkom Prečkom, javlja Vijesti.hr. Naime, Maršanićima je Jugoslavija uzela zemlju da bi izgradila cestu koja nikada nije ni napravljena. Oni su 1997. tražili zemlju natrag, no grad je, unatoč zahtjevu, nekoliko godine kasnije, tamo sagradio okretište.

Vlasnici su i ranije poručili da ih Grad Zagreb već desetljećima zavlači i da im je dosta, a u utorak su prešli s riječi na djela. 

Na okretište je stigao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je u lipnju poručio da obitelj neće blokirati ništa.

- Grad nikome nije ostao dužan niti će ostati - rekao je tada Bandić, a danas je poručio da će "Sve biti u redu" i da će obitelj biti obeštećena.

Kako doznajemo, gradske službe su oko 20 sati maknule ogradu. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • jegermajstor 08.10.2019.

    Nije oduzimanje zemljišta jedino loše što je bilo u jugi.Bilo je koješta loše za obične građane i za one koji su razmišljali drugačije nego partija.Zato me nerviraju pojedinci koji danas mladima tu trulu državu prikazuju kao raj na zemlji u odnosu na današnju Hrvatsku.

  • ukočeni 07.10.2019.

    Bljuje mi se od spomena Banditiča!

  • ledooo 02.10.2019.

    Miki aj ti njima ukini tramvaj u Preckom pa nek si onda ograde stavljaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare