To je to što me zanima!

Šleper potrgao žice u Savskoj: Ulica je opet puštena u promet

Tramvajske žice su popravljene, a ponovno je pušten i promet u Savskoj ulici. Prijepodne ih je potrgao šleper turskih registracija zbog čega su tramvaji vozili izmijenjenim rutama
Vidi originalni članak

Vozač turskog šlepera pokidao je u petak oko 10.50 sati električne tramvajske vodove u Savskoj kod podvožnjaka u blizini Cibone.

- Skretao je iz Koturaške u Savsku. Uopće nije bio svjestan svoje visine i pokidao je sve tramvajske žice. Pokidani vodovi pali su na kamion, a dio i na ulicu. Policija je ubrzo stigla, a očekuje se duži zastoj - rekao nam je  Zagrepčanin Zlatko Herljević ispred kojeg se sve odvijalo. 

Nitko, prema tvrdnjama očevidaca, nije ozlijeđen.

- Zbog kvara na tramvajskoj mreži na raskrižju Savske ceste i Koturaške ulice u Zagrebu u prekidu je tramvajski promet Savskom cestom u smjeru sjevera. Promet ostalih vozila teče usporeno, tramvajskom prugom, uz regulaciju prometne policije - priopćio je HAK.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Radnici ZET-a popravljaju kvar, a poručuju da će promet Savskom normalno krenuti za sat i pol do dva.

Tramvajske linije 4 i 14 privremeno prometuju skraćeno do Ljubljanice, linija 13 preusmjereno do Savskog mosta, linija 3 preusmjereno Držićevom na Glavni kolodvor i Ljubljanicu, a linija 17 preusmjereno Držićevom ulicom i ulicom Grada Vukovara u oba smjera. Odstupanja su, zbog ograničenja u zonama radova i prometne gužve, moguća na pojedinim autobusnim linijama. 

Kamio je stao sa strane, u Koturašku ulicu i nije oštećen. 

Kako saznajemo, tramvaji ponovno prometuju normalnim rutama, a kvar je otklonjen. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • uvijekkontra 26.10.2018.

    A tko drugi nego Turcin.??

  • charles_bronson 26.10.2018.

    Te žice danas rade ni sebi ni svome.

  • whitepearl 26.10.2018.

    taman kad krenem doma u 16 promet bude u funckiji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare