To je to što me zanima!

Kaos u željezničkom prometu: 'Ovo je strašno! Vožnja od pola sata trajala je skoro 3 sata'

Iz HŽ-a javljaju da se dogodilo oštećenje kontaktne mreže između Dugog Sela i Sesveta. Radnici trenutno rade na sanaciji nastale štete
Vidi originalni članak

- Vožnja je trajala normalno, ali je odjednom vlak stao, navodno zbog nekakvog kvara. Prvo smo u vlaku proveli gotovo sat vremena, a onda su nas radnici pustili van. Svi putnici su hodali pješke prema stanici Sesvetski Kraljevac, kazao je čitatelj.

Naime, Hrvatske željeznice obavještavaju da je u srijedu oko 15 sati zbog oštećenja kontaktne mreže došlo između Sesveta i Dugog Sela došlo do kolapsa u željezničkom prometu.

OČEKUJU SE KAŠNJENJA HŽ: Posebna regulacija prometa između Glavnog i Zapadnog kolodvora zbog obnove

- Zbog kvara promet je tekao jednim kolosijekom, a kako je u opticaju puno vlakova došlo je do gužve i dužih čekanja. Radnici trenutno rade na otklanjanju problema - kazali su iz HŽ-a.

- Vraćala sam se doma s posla. Cijeli istočni dio grada je odsječen. Putovanje od pola sata trajalo je skoro tri sata. Ovo je strašno - kazala je čitateljica. Nakon sat vremena čekanja u vlaku radnici su pustili putnike iz vlaka i nastavili smo pješke prema stanici Sesvetski Kraljevec.

NEMA OZLIJEĐENIH Sudar vlaka i automobila kod mjesta Podgorje: Od jačine udara auto odbacilo kraj pruge

Putnici tvrde da su vlakovi kasnili u oba smjera dodajući da od radnika HŽ-a nisu dobili nikakvu obavijest o tome što se događa i koliko će dugo biti kašnjenje. Neki su vlak čekali sat vremena.

- Kondukter nam je na razglas rekao da izađemo van i pogledamo ispred vlaka. Ispred nas su bila još tri vlaka koja su stajala kod Sesvetske Sopnice - rekao je čitatelj. 

Iz HŽ-a javljaju da je oko 19 sati otklonjen kvar te da se promet počeo normalizirati. Također, ispričavaju se svim putnicima na kašnjenju. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 67 07.06.2023.

    Za razne aplikacije daje se tolika lova bit ce da kumovi dobivaju i jos k tome ne rade pogotovo hz cargo dno dna tolike malverzacije da to svijet nije vidio ,a nemas kome niti prijaviti jer dorh je korumpirana rupa

  • EmilCandor 07.06.2023.

    Željezničke trase nisu obnovljene od 45-te. Samo su krpane, nakon oštećenja. Krpa preko zakrpu i to je to!

  • teorije istine 07.06.2023.

    Hehe kaj ono rekel glavonja,,koja smo zemlja u svijetu ?hebes vlakove pa mi smo ipak u shengen zoni,a da i u natu,a da euro zoni..,ko jos u takvim zemljama putuje vlakom...sad bumo mi jos malo imali robo taksije..😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare