To je to što me zanima!

Kapetan Dragan se žalio na pokretanje istrage i pritvor

Pravosudni krugovi špekuliraju da će za branitelja uzeti Vinka Ljubičića. Odvjetnik Ljubičić je široj javnosti poznat kao pravni zastupnik obitelji Antonije Bilić
Vidi originalni članak

Splitski odvjetnik Darko Stanić, koji po službenoj dužnosti brani Dragana Vasiljkovića, u ponedjeljak je Županijskom sudu u Splitu predao žalbu na određivanje istrage i istražnog zatvora za kapetana Dragana. Također je Vasiljkovića posjetio u istražnom zatvoru Bilice.  

Na splitskom Županijskom sudu su potvrdili da su zaprimili žalbu na istragu i istražni zatvor, te će sudsko vijeće o njoj odlučivati tijekom ovog tjedna.

Pravosudni krugovi špekuliraju da će kapetan Dragan za branitelja uzeti Vinka Ljubičića. Odvjetnik Ljubičić je široj javnosti poznat kao pravni zastupnik obitelji Antonije Bilić. 

- Ne mogu vam još ništa konkretno reći, jer nismo dobili službeni zahtjev od gospodina Vasiljkovića -kazao je Vinko Ljubičić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • RatkoMihajlovic 14.07.2015.

    Kolko vidim hr. ce imat vise problema sto je izrucen nego da ga je sudio hag.Hag im ga dao da vide hr sudstvo.Kako vidim problemi za hr.

  • Gordana SasaVujic 14.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jo2hn8ny 14.07.2015.

    Kako je krenulo, još će se braniti sa slobode iz Beograda uz jamčevinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare