To je to što me zanima!

Karadžiću su lažnu putovnicu izdali u Petrinjskoj u Zagrebu?

Prema riječima jedne od osumnjičenih srpski ratni zločinac Radovan Karadžić je ušetao u zgradu policije u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici bez da su ga išta pitali
Vidi originalni članak

Slučaj izdavanja lažnih putovnica kriminalcima u koji su umiješani hrvatski dužnosnici sve više raspetljava. Jedna od osumnjičenih Radojka Cvetković, viša referentica iz Odsjeka za putne isprave PUZ-a, navodno je tijekom razgovora s novinarom Domagojem Margetićem spomenula kako je putovnica bila izdana i Radovanu Karadžiću. 

Margetić je istražiteljima ispričao da mu je Radojka kazala kako je Karadžić dao otisak prsta u PUZ-u, ali da ga nisu provjeravali zbog intervencije iz MUP-a, piše Večernji list. 

Karadžić je navodno ušetao u zgradu policije u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici te da mu se ništa nije dogodilo iako je za njim bila raspisana tjeralica. 

Odmah nakon uhićenja kod srpskog ratnog zločinca su našli lažnu putovnicu na ime Petar Glumac. Austrijska policija ga je ranije legitimirala u Beču pod tim imenom, ali ga nije prepoznala.

>>> Više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 91

  • mandzukic100 23.06.2012.

    nasu putovnicu nema samo onaj koji ju ne zeli

  • ZMIJA1 22.06.2012.

    baš je zlikovac i zločinac

  • libeluli 22.06.2012.

    Nije čudo sto nam se avioni ruše, što ima nedokučivih prometnih nesreća, što po moru plove "kupus" kapetani, što niču "tajkuni" s nekih čudnih otoka, kada nam u MUP-u i MVPEI rade čudne face, sve neki novonastali Hrvati a i zaostali stari kadrovi, koji čak i ne znaju čiji su državljani....OZNA sve DOZNA, UDBA je loša SUDBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare