To je to što me zanima!

Karamarka uznemirio 'Titov' nasad u Zagrebu: 'Opet! To je kontaminirana zona s kantama'

Grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice, komentirao je Tomislav Karamarko nasad s Titovim imenom i 'Tomaševićevim eruptivnim' kantama za smeće u Domagojevoj ulici
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko probudio se iz zimskog sna i s Facebook zajednicom podijelio za njega uznemirujuću vijest, objavivši fotografiju nasada u obliku Titova imena u Domagojevoj ulici u Zagrebu.

- Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet... - napisao je Karamarko i nastavio, ne štedeći niti zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

ONE MAN BAND Tramišak udarila na Plenkovića istom porukom kao on nekada na svog prethodnika Karamarka

- Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice. Bar nešto - zaključio je Karamarko.

U petak navečer smo na mjestu gdje se nalazi nasad razgovarali s prolaznicima koji do tada nisu ni primjetili da na zemlji piše 'TITO'.

- Do sada nisam ni primjetila što zapravo piše. Ne znam o čemu se radi, ne živim u blizini- rekla nam jedna od prolaznica.

Građani s kojima smo razgovarali su nakon što smo im skrenuli pozornost na natpis kazali kako njime nisu šokirani, niti uznemireni.

- Malo sam zbunjen jer mi nije jasno što bi to trebalo značiti, ali ne mogu reći da me je previše briga- kazao nam je gospodin koji je šetao ulicom.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • HR.CRO 14.01.2023.

    zlotvora tita danas uglavnom veličaju mrzitelji svega hrvatskog

  • 14.01.2023.

    kad je umro Tito umrlo je i poštenje i sloboda za narod

  • Buzynac 14.01.2023.

    karamarko sa Boljkov.cem, Manolicem i Mesicem pokušava 90-tih srušiti i smijeniti Tudmana. 2000. dovodi Mesica na vlast, postaje mu savjetnik za nacionalnu sigurnost. . Od 2000. do 2002. bio je predstojnik Ureda za nacionalnu sigurnost. Dalje je bio ravnatelj Protuobavještajne agencije. . Na mjesto ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) imenovan je u rujnu 2006., i tu dužnost obnašao je sve do 2008. godine. Tada postaje ministar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare