To je to što me zanima!

Karamarko: Angažirat ću se na ovim parlamentarnim izborima

Župan Vladimir Šišljagić ponovo je morao djelovati izvan protokola. Pritrčao je bivšem zapovjedniku daljske policijske postaje, Ivanu Kovčaliji, kome je pozlilo
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko, ministar unutarnjih poslova, u ponedjeljak je u Dalju, na 20. obljetnici ubojstva 20 policajaca, 15 pripadnika Zbora narodne garde i četiri pripadnika civilne zaštite, izjavio da će se u predizbornoj kampanji politički aktivirati. No, nije otkrio u kojem će to biti svojstvu i u kojoj ulozi. Karamarko je utopističkim nazvao razmišljanja o Hrvatskoj kao državi koja je trebala preko noći postati idealna.

- Hrvatska je morala prvo preboljeti sve dječje bolesti i tek sada ulazi u društvo civiliziranih država gdje joj je i mjesto - rekao je Karamarko naglašavajući da smo do Domovinskog rata živjeli "u nakaradnoj državi u kojoj smo bili počinjeni, potlačeni, izrabljivani, nismo se mogli služiti svojim jezikom, pjevati svoje pjesme i njegovati svoju tradiciju".

Ministar se osvrnuo i na nedavno uhićenje Gorana Hadžića, posljednjeg bjegunca s haaških optužnica, rekavši da se nada "da će Hadžić, koji je svoj krvavi trag ostavio i u Dalju, dobiti zasluženu kaznu".

Za razliku od prošlogodišnjeg incidenta, kojeg su napravili čelnici HDSSB-a, uvrijeđeni izostavljanjem s popisa govornika, ove godine je sve prošlo mirno i dostojanstveno. Župan Vladimir Šišljagić, međutim, ponovo je morao djelovati izvan protokola. Pritrčao je bivšem zapovjedniku daljske policijske postaje, Ivanu Kovčaliji, kome je pozlilo, i pružio mu prvu medicinsku pomoć do dolaska kolega iz osječkog KBC-a.

- Ja sam liječnik i dužnost mi je uvijek pomoći u takvim situacijama. Čovjeku je malo pozlilo, sve je u redu, ne trebamo sad praviti dramu od cijelog slučaja - prokomentirao je osječko-baranjski župan.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • NajluđiVrapčan 02.08.2011.

    Gdje je Antonija Bilić,gdje je Paravinja, Gdje je Ivo Sanader, gdje su pare? Karačmarko koji je tvoj posao? Plaču primaš a jel radiš? Nebih baš rekao! U nakaradnoj državi je i zgrada sabora sagrađena u kojoj se koprcate, da nije bilo te nakaradne države i dalje bi večina vas ovce čuvala! GDJE JE IVO SANADER?

  • Letač 02.08.2011.

    u K.V.P. u stranci (kam vetar puhne)

  • NajluđiVrapčan 02.08.2011.

    Pitati ću samo jednu stvar: GDJE JE IVO SANADER? Narode, zar ste već dopustili da padne u zaborav?

Komentiraj...
Vidi sve komentare