To je to što me zanima!

Karamarko: Crkva mora biti aktivna kada se radi o nepravdi

Tvrdi da posebno aktivna mora biti u dijelu kada je u pitanju neka nepravda. Objasnio je da u HDZ-u moraju proučiti predloženi zakon o strateškim investicijskim projektima
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je da Crkva ima pravo biti protiv prijedloga zakona o strateškim investicijskim projektima, kao i da je ona čimbenik koji mora sudjelovati u oblikovanju društvene stvarnosti. 

Protivljenje Crkve rasprodaji nacionalnog blaga Karamarko je komentirao u Zadru gdje je bio na svečanoj akademiji povodom 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Maslenica '93 . Dodao je da Crkva posebno aktivna mora biti u dijelu kada je u pitanju neka nepravda ili nezakonitost. Objasnio je da u HDZ-u moraju proučiti predloženi zakon o strateškim investicijskim projektima prije nego daju konačni sud o njemu. 

'Poduprijet ćemo sve korisno za Hrvatsku'

Najavio je da će HDZ-ovi zastupnici u srijedu u Saboru malo upozoriti na katastrofalnu gospodarsku situaciju. 

- Oni nemaju rješenje, ne znaju što bi sa sobom, a kamoli što bi s hrvatskim gospodarstvom, tako da sam jako skeptičan - rekao je Karamarko. 

Na pitanje planira li njegova stranka poduprijeti Vladu u nekim važnim stvarima, rekao je da će poduprijeti sve što je korisno za Hrvatsku.  


Idi na 24sata

Komentari 165

  • niksonvkci89 24.01.2013.

    Nema ništa gore kada netko priča o poštenju a sam je nepošten.Znam samo da zbog takvih ne radim i danas sam predao zahtjev za putovnicu da mogu otići iz države gdje mogu postati kriminalac ili nezaposlen.Najveće nepoštenje sam doživio prije dvije godine kada sam se prijavio na natjecaj MUP-a policajac i prošao sve provjere i pao na kraju zbog dioptrije na lijevo oko od -0.25.Dobro ako je to toliko važno ali kako su mogli doći na liječnički pregled oni koji nisu prošli na psiho-tjelesnim provjerama a takvih je bilo a ministar bio pošteni Karamarko

  • AntunSklepič 24.01.2013.

    budale zašto nije bila aktivna dok je HDZ pljaćkao 20 godina ovaj narod licemjeri jedni.

  • avatar69 23.01.2013.

    skidam kapu momku do poda na odvaznosti, hrabrosti i borbi za pravdu,nažalost,nije dugo poživio....godina dana je očito bila premalo da itko išta poduzme po tome pitanju....sramota!!!nedaj bože da si im dužan neki ček platit,imaš rok 8 dana,no al oni za ovakve stvari nemaju rokove a ni volje...briga njih što se jedan mladi život ugasio na takav način i iz takvih razloga....za tri dana više tog mladića neće niko ni spominjat,a kamoli pokušat riješit njegov dobronamjeran,a izigran slučaj....bravo za našu policiju,umjesto da ljudi u vama vide neku sigurnost i zaštitu,za što bi i trebali postojati,oni vas se iz dana u dan sve više boje!!!ma...uzalud trošiti više riječi,jer od tog koristi nikakve,odoh se uvalit u neku krim. organizaciju jer se u današnjoj hrvatskoj jedino tako i najsigurnije može prosperirat i nitko ti ništa ne može!!!!....međimurec,laka Ti Hrvatska gruda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare