To je to što me zanima!

Karamarko: Drago mi je što se DIP oglasio o izbornoj krađi

Već sama činjenica što DIP nije otklonio svaku sumnju u mogućnost da je došlo do izborne krađe puno govori, napisao je prvi potpredsjednik Vlade na svom profilu...
Vidi originalni članak

Nakon što je Državno izborno povjerenstvo najavilo kako će Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog mogućeg počinjenja kaznenog djela izborne prijevare oglasio se i Tomislav Karamarko koji je i iznio indicije da je bilo nepravilnosti.  

- Drago mi je što se Državno izborno povjerenstvo brzo oglasilo nakon što sam izrazio zabrinutost zbog saznanja o mogućoj krađi mandata na prošlim izborima. Već sama činjenica što DIP nije otklonio svaku sumnju u mogućnost da je došlo do izborne krađe puno govori. Vjerujem da će Državno odvjetništvo temeljito odraditi svoj posao, istražiti tko, kako i zašto je zapošljavan u tvrtku Apis, razjasniti nelogičnosti u obradi rezultata s nekih biračkih mjesta i konačno o svemu obavijestiti javnost. Onima koji su bili začuđeni što reagiram na krađu iako je HDZ pobjednik izbora želim poručiti da meni i ovoj Vladi nije važno samo to da obnašamo vlast, kao našim prethodnicima, nego želimo živjeti u pravnoj državi u kojoj je izborna demokracija svetinja s kojom se nitko ne smije poigravati - napisao je na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 219

  • bajica1009 26.01.2016.

    Da DIP vodi čovjek sa stavom tada bi tvoje tvrdnje bile još jedan pucanj u prazno, ovako karijerist koji se boji da neće sjesti na novu bolju fotelju spreman je ovu napustiti samo da ti se dodvori. Ostaje gorčina što do vlasti dolaze ljudi bez stava i dostojanszva pa služe nedostojnim a svoje dostojanstvo prodaju za sitnu lovu tko je gori od vas dvojice obadva bili bi sretniji da niste ni postojali.

  • purgermann 26.01.2016.

    Mozemo dopisati i cinjenicu i usporediti sa izborima u susjednoj Srbiji.Prilikom prvog brojanja glasova ns psrlamentarnim izborima niti jedant mandatar nije imao vecinu za pobjedu, i onda se pronalaze dvije vrece vrece u Vojvodini koje jos nisu bile prebrojene ( zaboravljene ? ) i onda pobjedjuje Tomislav Nikolic, sa uvjerljivom vecino, i postaje predsjednikom Srba na Balkanu ,bez obzira gdje ti Srbi . zive ! 1956,do polovine 1958 radio sam za jedno poduzece u Vojvodini -Sombor ,kao komercijalni predstavnik za Hrvatsku,Sloveniju i BiH ,ono sto sam vidio i cuo je da su u Sombori svi govorili madjarskim jezikom iako su znali i srpski jezik.Prike izvjesnog vremena pogledam zemljopisne karte i vidim da se od prije izvjesnog vremena Sombor nalazi u Srbiji a ne vise u Vojvodini .Granice na Zapadni Balkan su se pomakle.Direktor poduzeca postao je ratni vojni invalid penzionisani major JNA a komercionalni direktor preskolovani oficir JNA na Golom otoku .Prvo sto su ucinili uz odobrenje partije kupili su ruski automobil marke MOSKVIC i onda preuzeli jos jedno vec onda propalo trgovacko poduzece, takodjer iz Sombora.

  • manovo 26.01.2016.

    moze se govoriti svasta i za to nitko ne odgovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare