To je to što me zanima!

Karamarko: Država je postala taoc Čačićevih osobnih stvari

Predsjednik HDZ-a rekao je da nepravomoćna presuda Radimiru Čačiću pokazuju koliko je njegovo imenovanje u Vladu bio avanturistički potez premijera Milanovića
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poslao je priopćenje u kojem se osvrnuo na nepravomoćnu presudu Radimiru Čačiću, kojeg je sud u Mađarskoj nepravomoćno proglasio krivim i osudio uvjetno na 22 mjeseca. 

- Osuđujuća nepravomoćna presuda prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću pokazuju koliko je njegovo imenovanje u Vladu bio avanturistički potez premijera Zorana Milanovića. Time je, bespotrebno, cijela Vlada, ali i država postala taocem Čačićeve osobne situacije i nesreće koja se dogodila skoro godinu dana prije nego što je Vlada imenovana. Tim više što se znalo da suđenje i presuda moraju uslijedit, napisao je Karamarko i dodao da će osuda, iako uvjetna, bitno utjecati na širenje nepovoljne atmosfere u djelovanju i radu Vlade koja se, kako tvrdi Karamarko, ionako teško nosi s problemima koji su pred njom i koje mora rješavati.

Šef HDZ-a očekuje da će premijer Milanović 'u tom smislu donijeti principijelnu odluku i s Vlade skinuti hipoteku koja opterećuje njen rad'.

>>> Sve o slučaju Čačić i presudi u Mađarskoj možete pronaći OVDJE



Idi na 24sata

Komentari 89

  • ludibena_1 30.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • qpower 30.06.2012.

    Kara-Marko ti se imas nesto javljati spijuncino, pogledaj se na celu koje stranke sjedis i tko te odgojio, pa Hrvatska je taoc HDZ-a i tvojih prijatelja lopova vec 22 godine, a sada u nastavku i ovog arogantnog Kradimira. Nemate se vi HDZ-ovci sto javljat, sve bi vas zajedno trebalo pohvatat i oduzet vam svu imovinu i vratit Drzavi, a vama nogu u dupe i na dobrotvorni rad dok ne otplatite sve milijune koje ste pokrali, a vjeruj mi ni da zivite 200 g nebi vam bilo dosta da ih otplatite.

  • user_60560 30.06.2012.

    Karamarko JEDI GOVNA,vi ste osakatili cijelu državu,ovo se može desiti sutra bilo kome od nas, Idete na nagodbu za krađu stolječa i vi da nekome držite predavanja,sakrite se u mišju rupu i šutite. KURVA O POŠTENJU HDZ O MORALU hahahahah upišat se od smijeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare