To je to što me zanima!

Karamarko i Yee tvrde: "LNG terminal je strateški važan"

U srdačnom i sadržajnom razgovoru u Zagrebu potvrđeno je da Hrvatska i SAD žele produbiti suradnju na svim područjima, osobito kad se radi o gospodarskoj i znanstvenoj suradnji
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik hrvatske vlade Tomislav Karamarko i zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika za europske i euroazijske poslove Hoyt Yee potvrdili su u utorak da je projekt LNG terminala na Krku od strateškog interesa za hrvatsko-američku suradnju, priopćeno je iz Vlade i rečeno da je Hrvatska odlučna pojačati pripreme za njegovu realizaciju.
 

U srdačnom i sadržajnom razgovoru u Zagrebu potvrđeno je da Hrvatska i SAD žele produbiti suradnju na svim područjima, osobito kad se radi o gospodarskoj i znanstvenoj suradnji, navodi se u priopćenju.


- Obostrano je zaključeno da je projekt LNG terminala na Krku od strateškog interesa za hrvatsko-američku gospodarsku suradnju - stoji u priopćenju.

Projekt LNG terminala za ukapljeni plin je posebno značajan za energetsku sigurnost "Hrvatske, kao i Europske unije, pa je Hrvatska odlučna intenzivirati pripreme za njegovu realizaciju, potvrđeno je na sastanku", kaže se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • fenix77 06.04.2016.

    Koja smijurija od vlade. Sad Karamarko vodi i dijeli strateške resurse, baš kao Sanader INU. Izgleda da je savladao gradivo kad je bilo ništa čuli, znali , radili , vidjeli... A gdje je Orešković ili Panenić da malo pogurnu projekt "prijateljskog" preuzimanja ressursa države. Bože čuvaj Hrvatsku!!!

  • papatach 06.04.2016.

    Prvo se rijesiti unutrasnjeg neprijatelja i zlocinackog SDP-a pa onda mozemo s Amerima!

  • Krtica1 06.04.2016.

    i digitalizacija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare