To je to što me zanima!

'Karamarko je prešutio pravu prirodu odnosa s Petrovićem'

Urednik Nacionala je u Otvorenom na HRT-u rekao da posjeduje još jedan ugovor u kojem se vidi da je predsjednik Uprave INA-e angažirao Petrovića da lobira za MOL
Vidi originalni članak

U emisiji Otvoreno HRT-a u ponedjeljak se razgovaralo o međunarodnoj arbitraži u slučaju INA-MOL. Urednik Nacionala Berislav Jelinić rekao je da posjeduje još jedan ugovor. Objavljuju kako su prvi izravni ugovor Josipa Petrovića s MOL-om osobno potpisali Zsolt Hernadi i Zoltan Aldott. Predsjednik Uprave INA-e time je angažirao Petrovića da lobira za MOL, tvrdi glavni urednik Nacionala.

- Gospodin Karamarko je vrlo nespretno reagirao. Temeljno i ključno pitanje je to da je on lagao hrvatskoj javnosti, odnosno, on je prešutio pravu prirodu svoga odnosa s gospodinom Petrovićem kada je, na izravan upit novinara, rekao da je Petrović njegov prijatelj iz košarkaškog kluba. Nije spomenuo da mu je godinama unosno financirao suprugu - rekao je Jelinić. 

Kada je riječ o sporu INA - MOL, Dražen Bošnjaković je rekao da je HDZ prvenstveno za dogovor s partnerima, jer je, kako kaže, INA tvrtka od nacionalnog strateškog interesa. 

- Bilo bi razumno sjesti za stol i srediti tako da tvrtka ide dalje naprijed, da se njome dobro gospodari. Ako do toga dođe, onda sami postupci nemaju smisla. Ako takvog dogovora nema, onda postupak treba nastaviti. Sporno je ono što Mađari ističu da nismo mi ispunili neke obveze vezane za otkupljivanje plinskog biznisa, da nije izvršena modernizacija rafinerije, da način upravljanja nije sukladan zakonima. Ako se to uspijemo za stolom dogovoriti, imamo preduvjete za to da arbitraža nema smisla - rekao je Bošnjaković. 

Idi na 24sata

Komentari 327

  • KREDIKTHOME 14.09.2017.

    Zdravo,   Dobijanje legitimnog zajma oduvijek je bio veliki problem klijentima koji imaju finansijski problem i trebaju rješenje za to. Pitanje kredita i kolaterala je nešto što klijenti uvek brinu kada traže zajam od legitimnog zajmodavca. Ali napravili smo tu razliku u kreditnoj industriji. Da li vam je potreban posao, hipoteka ili lični zajam? Da li vam je potrebna finansija da biste razvrstali svoje lekarske račune ili dugove, a onda više ne brinite jer nudimo kredite sa niskom kamatnom stopom od 3%. Ako želite da dobijete pravi kredit, odmah odgovorite na ovu e-mail adresu: kredikthome.hr@outlook.com   Naše usluge uključuju sledeće: Konsolidacija duga Druga hipoteka Poslovni krediti Lični krediti Međunarodni krediti Zajam za bilo koju vrstu Porodični zajam Xmas Loan E.T.C   Bez socijalnog osiguranja i bez provere kredita, 100% garancija. Sve što treba da uradite je da nam upoznate tačno šta želite i sigurno ćemo ostvariti vaš san. (KREDITNI KREDITNI KREDITI). kaže DA kada vaše banke kažu NE. Na kraju, mi finansiramo kreditnu firmu malih razmera, posrednike, male finansijske institucije jer imamo neograničeni kapital. Za dodatne detalje o kupovini kredita kontaktirajte nas, molimo Vas da odmah odgovorite na ovu e-mail adresu: kredikthome.hr@outlook.com Ako ste zaista zainteresovani da dobijete lon od nas danas, pošaljite nam e-poštu popunjavajući dolje informacije o zajmoprimcima. Ime: Starost: Država: Država: Iznos: Trajanje: Zanimanje: Mjesecna zarada: Broj ćelije:

  • bukachev 18.05.2016.

    hahaha pa ovo nema nigdi!!!eto nam tih veeeeliiiiikiiiih domoljuba!!!ma ne,ma nije,ma nema sanse da je to postenjacina karamarko napravio...ahahha!!!ajmo rvatine glasajte za domoljubnu koaliciju i na sljedecim izborima,pa oni nam zele dobro!!!!neznam vise po koji put su upleteni u takve malverzacije!to je strasno,sramota!!!odma ga treba smijenit!!!!!!!!!!!!!1

  • Voltaire_ 17.05.2016.

    Drug Karamarko ?? Njegova prva rije kad je progovarao, bila je laz :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare