To je to što me zanima!

Karamarko: Kandidirat ću se za predsjednika novog HDZ-a!

Iako još nije službeno objavio svoju kandidaturu, bivši ministar unutarnjih poslova Karamarko je potvrdio da će se natjecati za čelnima najjače oporbene stranke
Vidi originalni članak

Tomislav Karamarko potvrdio je RTL televiziji da će se kandidirati za predsjednika HDZ-a. Iako to još nije službeno objavio, Karamarko je pismenim putem istaknuo kako "HDZ treba promjenu koje će stranku promovirati u modernu europsku i demokršćansku stranku s jasno definiranim ciljevima i politikom".

- Ja jesam potencijalni kandidat za predsjednika takvog HDZ-a - istaknuo je priopćenju Karamarko i dodao:

- Čvrsto sam uvjeren da HDZ ima unutarnju snagu da provede demokratske promjene. To dokazuje i sama rasprava koja se trenutno vodi u javnosti, a iz koje se nameće zaključak da će na unutarstranačkim izborima biti više kandidata.

Do sada se samo Jadranka Kosor službeno kandidirala, a utrku za šefa HDZ-a najavili su i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • feba 11.01.2012.

    Ma samo daj kandidaturu,neka vas ima što više jer silno želim onoj kokoški skinuti bar na tren taj glupavi osmijeh s lica.

  • marnik954 10.01.2012.

    ..iz ovog se može zaključiti slijedeće; Hdz od osnutka pa do današnjih dana nije bila (demokratska) stranka, a tome u prilog kazuje izjava dr. Milinovića koji također pretendira na mjesto predsjednika stranke. Treći kandidat je MILOŠEVIĆ, možda on bude toćka na i !!??..

  • balcanicus 10.01.2012.

    Mislim da se ipak HDZ raspada na više malih HDZova.......HDZ Dr. Andrija, HDZ Jadranka 1995., HDZ Dr. Mengele itd......niš strašno, isto se dogodilo HSPu, Liniću mirno spavaj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare