To je to što me zanima!

Karamarko kaže: Prijevremeni izbori? Nešto se o tome šuška

Na pitanje je li HDZ spreman na političku suradnju s Glavašem, šef HDZ-a kaže da bi "s obzirom na nekorektan odnos HDSSB-a prema HDZ-u, morali razmisliti"
Vidi originalni članak

Nešto se šuška, ajmo to tako reći, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak uoči obilježavanja 25. obljetnice osnutka HDZ-a u zagrebačkoj gradskoj četvrti Peščenica – Žitnjak i tako odgovorio na pitanje novinara o  mogućnosti prijevremenih izbora.

- Mi smo u bilo kojem trenutku spremni. SDP-ovoj Vladi gori pod nogama - dodao je.

Na pitanje je li HDZ spreman na političku suradnju s Branimirom Glavašem , rekao je kako bi "s obzirom na, rekao bih, nekorektan odnos HDSSB-a prema HDZ-u, morali razmisliti".

- Ali ako bi bio u pitanju viši interes - a to je uvijek interes naše zemlje i bolji standard građana – onda da. Sa svima – dodao je.

Karamarko je komentirao i poziv premijera Zorana Milanovića Srbiji da povuče zakon kojim je proglasila svoju nadležnost za suđenja za sve ratne zločine na području bivše Jugoslavije. Rekao je da je to, vjerojatno, vezano uz kampanju.

Idi na 24sata

Komentari 259

  • El Tractor 12.02.2015.

    Haha neznan koga izabrati između dva zla.

  • skandal 08.02.2015.

    Trebamo takvu stranku ,kao što je Krademarko on bi pregovarao sa svima a Glavaša strpao u zatvor ima još obraza se javljati, takvi ljudi nemaju srama i stida .

  • sven21 07.02.2015.

    Ako HDSSB nekim čudom koalira s HDZ-on to bi im sigurno bio politički suicid , jer sami bi sebi skočili u usta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare