To je to što me zanima!

Karamarko: Kolinda je radišna, sigurno će nas izvući iz krize

Čelnik oporbe Karamarko istaknuo je kako ovaj dan najavljuje bolja vremena za Hrvatsku i naglašava da predsjednica želi biti s građanima, a tako se i ponaša
Vidi originalni članak

- Danas sam uzbuđen, ovaj dan je u duhu naše povijesti i bogate raznolikosti, ali i zajedništva, zajedništva na koje je stalno ukazivala naša predsjednica. Kao parlamentarna oporba, surađivat ćemo s predsjednicom , podržavat ćemo sve pozitivno, predlagat ćemo što mislimo da je dobro za Hrvatsku - ne sumnjam da ćemo dobro surađivati - rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za Novu TV.

Čelnik oporbe istaknuo je kako ovaj dan najavljuje bolja vremena za Hrvatsku i naglašava da predsjednica želi biti s građanima, a tako se i ponaša. Izrazio je uvjerenja i da će Grabar Kitarović biti od velike pomoći u prevladavanju dugogodišnje gospodarske krize:

- Predsjednica je vrlo radišna , ima sjajne kontakte po svijetu - koji su bitni za naše gospodarstvo. Ima puno prednosti u usporedbi s prethodnim predsjednicima. Predsjednica poziva na zajedništvo, radit će na konsenzusu i tako izvući zemlju iz krize . Kada je u pitanju gospodarski oporavak, tu nema mjesta podjelama. Također, predsjednica će poticati Vladu da se snažnije, kvalitetnije angažira. Jer, veliki broj mladih napušta Hrvatsku - to moramo zaustaviti. Siguran sam da će predsjednica, čim preuzme dužnost, početi raditi na tome - kaže Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 242

  • sarkastik76 15.02.2015.

    to ti karamarko mi sliš na sebe. ona tj. ti ćeš nas izvuć iz krize. mogu samo reć: "neeećeš razbojniče"

  • robinera 15.02.2015.

    nadam se da ce hdz napraviti unutarstanacke izbore, jer s tobom na celu stranke tesko da ce dobiti sljedece parlamentarne izbore. budimo realni narod te ne voli isto kao ni Zorana Milanovica. Mislim da je doslo vrijeme za pozitivne ljude na celu hdz.a kao sto je gospodja Kolinda Grabar Kitarovic

  • bkladarb 15.02.2015.

    Vjerujem u te zemljo moja Hrvatska..sa tima se rječima ta guska jednostavno ismijava napaćenom narodu,fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare