To je to što me zanima!

Karamarko: Loša i nepoštena taktika se Vladi obila o glavu

Vlada je radila sve kako bi izlaznost bila mala. Očekivala je da će nešto u mutnom uhvatiti, očekivali su mali broj birača, rekao je šef oporbe Tomislav Karamarko
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko u emisiji Hrvatskog radija 'Oporbeni zarez' komentirao je malu izlaznost na nedjeljnim izborima za EU parlament te kazao kako je za slab odaziv kriva Vlada. 

- Vlada je radila sve kako bi izlaznost bila mala. Očekivala je da će nešto u mutnom uhvatiti, očekivali su mali broj birača, među njima najveći broj svojih discipliniranih i mislim da im se ta loša i nepoštena taktika obila o glavu - rekao je Karamarko. 

Dodao je kako nije iznenađen pobjedom, a to što je Ruža Tomašić dobila najviše glasova od kandidata na koalicijskoj listi, kaže, ne treba mistificirati. 

-  I ona i HDZ su pobijedili. Izbori su relevantna anketa. HDZ možda ne bi izgubio na parlamentarnim izborima da je imao pravu koaliciju - kazao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • lalala 16.04.2013.

    HDZ je stvorio Hrvatsku državu i samo je HDZ može uspješno voditi ! Medijska blokada je još uvijek jaka a svejedno je pobijedio. Znaju Hrvati za koga treba glasati . SDP se u kriznom trenutku provukao na vlast samo zato da se više nikad ne vrati .

  • MaraBrajković 16.04.2013.

    Neznam što bi on radio da ne blati svakodnevno ovu vlast...pitam se zar nije toliko pametan da shvati da je Bog sišao s neba,neznam dali bih i on uspio srediti ono što su njegovi uspjeli pokvariti za njihove vladavine!

  • kozaribok2 16.04.2013.

    A sto slavite,to sto je spiskano 85 mil. kn. novca poreznih obveznika,jadni smo mi kad nam drzavu vode ljudi koji su naucili samo zivit na tudjoj grbaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare