To je to što me zanima!

Karamarko: Malo tko razumije doskočice Zorana Milanovića

ako ova vlast učini iskorak i uspije dogovoriti gradnju mosta novcem europskih fondova ja ću biti jako zadovoljan i čestitat ću im, rekao je predsjednik HDZ-a
Vidi originalni članak

To što sada vladajuća koalicijia putem europskih fondova pokušava riješiti pitanje financiranja izgradnje Pelješkog mosta nije ništa novo. I HDZ je tijekom obnašanja vlasti nešto slično poduzeo ali je problem bio u tome što je Europska unija iz svojih fondova mogla odobriti novac samo za gradnju pristupnih putova do mosta, a ne za sam most. No, ako ova vlast učini iskorak i uspije dogovoriti gradnju mosta novcem europskih fondova ja ću biti jako zadovoljan i čestitat ću im - izjavio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko prije radnog sastanka sa HDZ-ovcima Brodsko-posavske županije.

U vezi prozivki vladajuće koalicije da je priča o Pelješkom mostu HDZ-u služila samo u predizborne svrhe i ništa drugo Karamarko je rekao da je premijer Milanović stalno pun nekakvih doskočica koje malo tko razumije.

- Može se on ljutiti, ali je činjenica da je na gradnju Pelješkog mosta pristao samo zbog velike buke i nikako ne može osporiti da je HDZ u pravu kada tvrdimo da je projekt Pelješkog mosta domoljubni čin - kazao je Karamarko. 

Što se tiče slovenskih prijetnji da će neće raftificirati hrvatski pristupni ugovor Karamarko je kazao da je to samo repriza slovenskog posve neobičnog držanja.

- Proces ratifikacije treba odvojiti od problema Ljubljanske banke, to je stvar bilateralnih odnosa u protivnom mi lako možemo potegnuti pitanje Svete Gere jer je to nesporno hrvatski teritorij na kojem se nalaze slovenske vrlo specifične vojne instalacije - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • templar73 24.07.2012.

    A ZAŠTO niste onda vi to učinili ranije, jeee onda tu nebi mogao nitko jamiti ispod stola jer unija kontrolira svaku lipu!!!

  • japanokinez 24.07.2012.

    Problem je upravo u tome što kaže Karamarče. Kad jedno zagovaraš i glasno govoriš, a drugo radiš i bogatiš se, nije ništa drugo nego da malo tko razumije što sada hočeš opet reči. HDZ je lijepo govorio šta bi trebalo, a tamo, pokrali nas i unazadili za 100 godina dok smo se mi nadali kako će nešto i napraviti.

  • Bruce_Lee 24.07.2012.

    I oni misle da će Brisel dati lovu za taj most? Budale pa Europa ne daje pare tamo gdje nema sigurne dobiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare