To je to što me zanima!

Karamarko: MUP će vjerojatno ići Mostu, ali vidjet ćemo još...

Karamarko je rekao kako će HDZ mandataru Tihomiru Oreškoviću predložiti ljude koji po njihovoj ocijeni budu najbolji, a da će u konačnici odluku donijeti Orešković
Vidi originalni članak

Tema Predsjedništva je kadrovska slika buduće vlade, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uoči sastanka u ponedjeljak koji je u središnjici stranke počeo u podne. Rekao je i da su im predložena imena i da će Predsjedništvo danas odlučiti o ljudima koje će predložiti za određena ministarstva. Rekao je da će za svako ministarstvo predložiti dva do tri čovjeka.

- U konačnici ćemo mandataru Tihomiru Oreškoviću dati najbolje ljude po našoj ocijeni i on će moći odabrati ljude koji mu najbolje odgovaraju - rekao je Karamarko i otkrio kako i sam Orešković razgovara s nekim ljudima koje vidi kao potencijalne ministre.

Nada se da će Vladu imati prije veljače

Na pitanje kada će se ići na izglasavanje u Sabor, Karamarko je rekao kako se nada da s time neće ući u sljedeći mjesec . Karamarko je rekao kako Mostu najvjerojatnije ide šest ministarstva.

Što se tiče MUP-a, Karamarko je rekao da to ministarstvo vjerojatno ide Mostu , ali da će još vidjeti što će biti s tim.

'S čime je Pusić zaslužila kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a?'

Novinari su Karamarka pitali i o kandidaturi Vesne Pusić za glavnu tajnicu UN-a. Karamarko je rekao kako ne zna čime je Pusić to zaslužila.

Idi na 24sata

Komentari 206

  • Klinkica 11.01.2016.

    Vise uopce ne mogu pratiti tko tu koga, samo procitam na brzinu i dalje jer ovi iz sata u sat mijenjaju misljenje umjesto da se vise jednom pocne raditi! Koliko god skupi bili novi izbori, mislim da je to najbolje rjesenje. Ovo je ludnica.

  • Mislilac 11.01.2016.

    Najbolje bi bilo da se ide na nove izbore jer je ovo farsa i jedna obična sprdačina.

  • restitutio 11.01.2016.

    Nadu nam daje Orešković, koji je nepoznanica. Da li samo zato što je nepoznanica. Vidjet ćemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare