To je to što me zanima!

Karamarko na Facebooku: Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku

Nakon četiri godine propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države, objavio je predsjednik HDZ na Fejsu
Vidi originalni članak

U Saboru od 9.40 sati traje burna sjednica na kojoj bi se trebala potvrditi nova Vlada. Budući da se za raspravu javio 31 zastupnik, očekuje se da će sjednica trajati do dugo u noć.

Predsjednik HDZ-a, i budući prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko na Facebooku se osvrnuo na dosadašnji tijek rasprave. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

'[SAD VIDIMO TKO JE DIJELIO HRVATSKU] Teško je vjerovati o čemu cijelo jutro u Saboru raspravljaju zastupnici SDP-a i njihove koalicije. Nakon četiri godine gospodarskog i socijalnog propadanja države oni raspravljaju o fašizmu i antifašizmu kao da je to najvažnije pitanje budućnosti države. Retoričkim replikama Sabor pretvaraju u teatar odbijajući shvatiti da njihova gluma više nikom nije zabavna. Tu predstavu smo gledali preduge četiri godine. Zar nam moraju i na odlasku pokazivati čime su se bavili dok je gospodarstvo u državi propadalo.'

Idi na 24sata

Komentari 306

  • ljubica ljubičica_1 23.01.2016.

    Cjelo vrime sam gledala Sabor.Gospodine Karamarko vi i skoro svi ministri su se igrali mobitelima i smerujrili,pričali .A vi ste namerno stavili za ministra muslimana onog koji je priča gluposti na tv da rasršite mržnju .Znali ste kakva će reakcija bit od SDP -ea.Pa niste vi bili Manulićev čocjek bez veze !Dobro ste ispekli zanat.Sva čast .

  • mik 23.01.2016.

    Sad vidimo tko je dijelio Hrvatsku? Odavno znamo tko je opljačkao Hrvatsku i što se mijenja ?

  • SDPCHETNICI 23.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 3 lakih opomena i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare