To je to što me zanima!

Karamarko: Nadam se kako se premijer Milanović samo šali

Mi smo ovdje na konferenciji i radimo na tome da Hrvatska uđe u Europsku uniju 1. srpnja, kaže šef HDZ-a. Kaže i kako bi bilo suludo da HDZ ima nešto protiv EU
Vidi originalni članak

Čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko je komentirao izjave premijera Zorana Milanovića, koji je optužio političku konkurenciju da je kriva za usporavanje ulaska Hrvatske u EU. Karamarko je za RTL Danas rekao da se njegova stranka ne osjeća prozvanom. Šef HDZ-a rekao je kako se nada da se premijer samo šali.

- Mi smo ovdje na konferenciji i radimo na tome da Hrvatska uđe u Europsku uniju 1. srpnja. Ovdje smo na konferenciji Europske pučke stranke i moram priznati kako je raspoloženje među pučanima za Hrvatsku jako dobro - rekao je Karamarko. Komentirao je i kako bi bilo suludo da HDZ ima nešto protiv ulaska Hrvatske u EU, jer su upravo oni pregovore i započeli.

- Ove kritike naših njemačkih prijatelja moramo shvaćati dobronamjerno i konstruktivno. Prema tome, nikakvog problema nema. Dakle, mi smo primali mnogo takvih kritika tijekom šest godina i uvijek smo uspjeli korigirati i intervenirati tamo gdje možda nismo na visini. HDZ se bori za taj 1. srpnja, HDZ se bori za Hrvatsku - naglasio je Karamarko. Smatra i da Vlada mora uozbiljiti svoj odnos prema tom procesu. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ilmare 19.10.2012.

    Ništa nam nije više šaljivo ,Karamarko! Ogugljali smo na HDZ-ove "šale" punih 17 godina,tako da smo postali neosjetljivi. Vidi ,kako smo mirni,nit' se bunimo puno, nit' nas tko šljivi....

  • Šarlota 18.10.2012.

    Zasluga HDZ-a g.Karamarko je izbjegavanje odgovornosti za zločin koji je učinjen Hrvatskoj pod parolom da je Hrvatska - demokratska zajednica. Ukinuli ste demokraciju, uveli tiraniju i još uvijek nas javno tlačite svojom bahatom i ciničnom prisutnošću. Kad ćete postati svjesni da sljedećih 20 godina nećete ni primirisati vlasti ni vođenju države?

  • nebeskišetać 18.10.2012.

    POLICAJČINA ĆE NAS DOĆI GLAVE!!!!!!! Tko još voli uniformu?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare