To je to što me zanima!

Karamarko: Nagodba HDZ-a je spekulacija, ali nije nemoguća

Predsjednik stranke istaknuo je da nagodba ne bi značila priznavanje krivice jer stranka nije kriva i nema kolektivne odgovornosti. Zadovoljan je rastom popularnosti
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je u srijedu da je moguća nagodba stranke s DORH-om o slučaju Fimi medija, koja se pojavila u medijima, zasad samo spekulacija, javlja Večernji list.

- Naravno, razmišljamo i raspravljamo o raznim mogućnostima i scenarijima kako razriješiti tu situaciju, ali ni u kom slučaju nije dobro da stranka ispašta za ono što su počinili pojedinci, rekao je Karamarko u Krapini gdje je sudjelovao na sjednici Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko-zagorske županije. 

Mogućnost nagodbe s Mladenom Bajićem Karamarko nije u potpunosti uklonio, ali naglasio je da ako do nagodbe i dođe to neće biti priznavanje krivice HDZ-a jer stranka nije kriva i nema kolektivne odgovornosti. 

Izrazio je i zadovoljstvo zbog zaustavljanja pada popularnosti stranke otkad je on na čelu. 




Idi na 24sata

Komentari 60

  • mladen hrastinski 07.06.2012.

    pa ludi moji ili sam ja lud ili sam ni sam neznam kak se bi nazval kad procitam te uskokove nagodbe pa po njihovom treba pokrasti sve kej se moze i onda se nagoditi s uskokom i opce nebus krif milijone koje si pokral spremis nekam dogovoris se s uskokom i tebe ostajeju oni miolijuni koje si pokral i ljijepe odlezis per mjesece u remetincu i dalje nikomu nista uzivaj u svojim milijonima

  • ciceroni 07.06.2012.

    Koji rast popularnosti???? Ili vi u hdz-u izmišljate, ili vas anketari uporno lažu.

  • Skorp 07.06.2012.

    Karamarko, dok ne isteraš iz stranke Jacu, Šeksa i sve ostale lopove, nema ti rasta popularnosti. Previše su zla napravili vlastitom narodu da bi se moglo to zaboraviti. Ako ih ne isteraš, znaći da ih štitiš, onda ti padaš na svakim slijedećim izborima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare