To je to što me zanima!

Karamarko o odlasku Dalić: Argumenti su joj nekorektni

Šef HDZ-a rekao je kako Martini Dalić nakon odlaska iz stranke želi 'sve najbolje u životu i daljnjem radu', ali da su njezini argumenti za odlazak neistiniti i nekorektni
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je odlazak Martine Dalić iz stranke te je rekao kako joj želi sve najbolje u životu i daljnjem radu. 

Podsjetimo, Dalić je iz HDZ-a istupila uz obrazloženje da stranka nije sposobna preuzeti vlast i provesti reforme. 

- Dok je bila u našem stručnom timu za izradu programa nije to govorila. Dok je bila u razgovorima s našim njemačkim partnerima, koji zajedno s nama rade gospodarski program, nije to govorila. Ne bih ulazio u analizu njezinih razloga. Mislim da je njezina odluka ishitrena, a njezini argumenti više nego nekorektni i neistiniti - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • SAINT 25.09.2014.

    Mnogi ne razume da je dolaskom ovih sada na vlast Hrvatska odbacila Njemačku , a okrenula se Velikoj Britaniji. Zato i propadamo jer su Britanci poznati po tome da nas ne vole. Promjenom vlasti i dolaskom demokršćana iznenadit ćete se ulaganjem Njemačke i Izraela u Hrvatsku. Živi bili pa vidili.

  • ciara46 25.09.2014.

    Došli divlji istjerali pitome. Martina Dalić je vrlo korektna i jasna, rekla je ono što svi znaju.

  • lalala 25.09.2014.

    HDZ radi gospodarsku strategiju uz pomoć Merkel i najjače ekonomije u EU , Dalić se tu nije pronašla i sve pet . Imala je priliku raditi u Jadrankinoj vladi pa nije mogla slomiti gospodarsku depresiju niti naći put iz recesije . Novo vrijeme , novi ljudi , novi program u skladu s ovim što imamo danas tj što nemamo kruha .

Komentiraj...
Vidi sve komentare