To je to što me zanima!

Karamarko opet po SDP-u: To mi sve više smrdi na jugofiliju

Ovi nisu stručni, a sada vidimo da se rasipaju i raspadaju po svim šavovima, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući aktualni raskol u SDP-u
Vidi originalni članak

Ovi nisu stručni, a sada vidimo da se rasipaju i raspadaju po svim šavovima, rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući raskol u SDP-u i izbacivanje Slavka Linića.

-To je ekipa koja želi po svaku cijenu biti na vlasti i opstati. Na površinu izviru i njihove afere o kojima smo mi govorili da postoje, a oni po sistemu držite lopova pričali su kako su dobri i pametni. Nešto im baš ne ide u gospodarstvu, ne znaju rješavati probleme, ali su pošteni. Sada smo vidjeli da nisu ni pošteni -  kazao je Karamarko u emisiji "Oporbeni zarez" Hrvatskog radija.

Dodao je da ova Vlada nema ni potporu vlastite stranke te da Hrvatsku iz krize može izvući samo stručna i homogena ekipa. Ponovio je zahtjev za prijevremenim parlamentarnim izborima te ocijenio kako će vladajuća koalicija do zadnjeg trenutka nastojati održati saborsku većinu i "zemlju dovesti u bezizlaznu situaciju".

'Jedino što SDP nudi je patološka mržnja prema HDZ-u'

Rekao je da SDP mora doživjeti reformu jer nisu ništa ponudili iz spektra socijaldemokratskih rješenja.

- Jedino što nam nude jest patološka mržnja prema HDZ-u, otklon prema hrvatskoj novoj suvremenoj neovisnoj državi, skepticizam kad je ta Hrvatska u pitanju, specifičan odnos prema Domovinskom ratu i braniteljima... To mi sve više miriši ili smrdi na jugofiliju i jugonostalgiju, a ne na socijaldemokraciju – rekao je Karamarko, dodajući da bi volio da se u Hrvatskoj pojavi autentična domoljubna socijaldemokratska stranka.

Karamarko je rekao da SDP još uvijek nije raščistio sa zločinima komunizma, a stranku je nazvao direktnim sljednikom "zločinačke organizacije koja se zove Savez komunista Jugoslavije".

'Moguće da je bilo prisluškivanja Slavka Linića'

Komentirajući slučaj navodnog prisluškivanja Slavka Linića, Karamarko je rekao da je takvo što moguće.

– To je, nažalost, moguće otkad je ova Vlada na sceni. To nas vraća 30, 40 godina unazad, kada je Partija koristila i policiju i Udbu i službe za svoje interese – rekao je Karamarko, dodajući da za njegova šefovanja službom "niti jedan dokument nije iscurio u javnost".

Karamarko je najavio kako će se do Izvještajnog sabora HDZ-a, 17. lipnja, znati hoće li pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar Kitarović biti HDZ-ova predsjednička kandidatkinja. 







Idi na 24sata

Komentari 569

  • zeljkov1 11.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 11.06.2014.

    Dobro karamarko, misliš li više zavezati tu svoju jezičinu, nisam sdp-ovac, ali mi i ti smrdiš na daleko dok ne polučiš neke rezultate, zato hdz-ovci stopirajte ovu facu u brbljanju dok vam nije kasno, pruža vam milanović samo takvu šansu i prednost a ovaj je uporno omalovažava svojim brbljarijama. To mi dođe kao u nogometu: pobjeđujemo garant, a onda izgube 4-0 na svom terenu ...

  • Matko_Ivancic 10.06.2014.

    Koliko srbokomunjara na 24sata?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare