To je to što me zanima!

Karamarko: Osuđujem zločine NDH i sve progone i likvidacije

Još jednom snažno osuđujem holokaust i izražavam duboki pijetet svim žrtvama nacističkog režima, uključujući i one pale u vrijeme NDH - napisao je Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, u povodu 70. obljetnice proboja u Jasenovcu, na svom je Facebook profilu osudio holokaust i izrazio pijetet žrtvama:

- Na današnji dan, kada obilježavamo proboj logoraša iz ustaškog koncentracijskog logora Jasenovac, još jednom snažno osuđujem holokaust i izražavam duboki pijetet svim žrtvama nacističkog režima, uključujući i one pale u vrijeme NDH. Isto tako osuđujem sve progone i likvidacije na nacionalnoj, vjerskoj i političkoj osnovi koje su u 20. stoljeću provodili totalitarni režimi- nacistički, fašistički i komunistički - napisao je Karamarko. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • fredaster 27.04.2015.

    pa ovaj karadzordje ima stila ponavlja ono kaj NISMO ZNALI neka se , molim, tekstualni komentR od ovoga "politicara" UVRSTI u udzbenike, on je genijalac-okac

  • MateOstojić 27.04.2015.

    Aha,ha,ha,ha.ha.ha,ha.ha!!!!

  • efteling 27.04.2015.

    Zasto Karamarko ima potrebu ovo reci?Pa blize se izbori...SDP ce vise pljuvati po Srbima a Karamarko osudjivati NDH da bi pokupili glasove centra...A sto stvarno misle i to je svima jasno,dobiti izbore pa ako se treba lagati onda i to postaje ozbiljna opcija...Sto li u vodi uvek ispliva na povrsinu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare