To je to što me zanima!

Karamarko: Procesuirat ćemo lopove kada dođemo na vlast

Vladajući znaju da smo sve jači i mislim da im se ledi krv u žilama kada vide kakva je atmosfera na našim skupovima, a ona je kao devedesetih, poručio je Karamarko
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko sudjelovao je u Splitu u obilježavanju 15. godišnjice od osnutka Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski, te iskoristio priliku da, između ostalog, kritizira vladajuće.

- Ne dajte da vam itko nameće komplekse. Za ovu bezglavu Vladu mi smo zločinačka organizacija. Ali oni koji su se ogrezli o kriminal i korupciju, njima se danas sudi. Mi smo svoju katarzu prošli, odnosno još je prolazimo - poručio je Karamarko stranačkim kolegama, pa dodao kako se HDZ pretvorio u interesnu strukturu zbog čega se vraća Franji Tuđmanu i njegovim vrijednostima, domoljublju.

- Ta gospoda iz drugih stranaka također su upleteni, već se vide na horizontu, a mi ćemo ih, kada dođemo na vlast, procesuirati - kazao je Karamarko ističući kako je jedina taktika i ekonomska logika aktualne Vlade porezno tlačenje zbog čega je zatvorena perspektiva. Opet je izrazio nezadovoljstvo zbog ćirilice na vukovarskim zidovima.

- Oni ne spominju velikosrpsku i četničku agresiju, oni govore o nekim tamo sukobima na ovim prostorima. Mi nećemo dopustiti da se to tako definira - kazao je Karamarko.

Najavio je i kako će kroz nekoliko tjedana početi objavljivati svoj gospodarski program te predstaviti velike projekte važne za hrvatsko gospodarstvo.

- Pred nama je velika zadaća koju samo HDZ može izvršiti jer mi imamo infrastrukturu. Vladajući znaju da smo sve jači i mislim da im se ledi krv u žilama kada vide kakva je atmosfera na našim skupovima, a ona je kao devedesetih - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 683

  • Majstor_1 02.07.2014.

    p.s. Nabijem na kuR program hdz-a o znanosti i razvoju. Možda ga i imaju ali ga se SIGURNO neće pridržavat. On im služi da mogu PAMFLETIRAT NJIME, da VAMA BUDALAMA zamaže oči.

  • Majstor_1 02.07.2014.

    Ovo je za dobar narug premijeru Milanoviću. Kad mu se ovakva kreatura koja je na čelu KRIMINALNE ORGANIZACIJE HDZ-a, i to pravomoćno osudjene, koja nema ni P od politike ni od Programa, niti ima u svijesti ni planu, kao svaki dobar HDZ-ovac da uopće BRINE o INTERESIMA države i kud je još hitlerovac koji mrzi sve antifašističko i za heroja Tita govori da je zločinac UZA SVE TO on si još može DOZVOLIT DA PRIJETI. Pa Milanoviću pa šta ti čekaš? Btw, ovo je srakarska metoda psa koji laje, vidi da mu ta metoda jako dobro ide, i da se njegovo hdz-ovo članstvo kupi na takvu retoriku ko muve na govno. A to je i dobro naučeni marketinški pristup poput Slobe kad ga je nato bombardirao a on proglasio pobjedu. ISTO TAKO je karamarko reagirao na sudsku PRESUDU HDZ-u - kao POBJEDU. Pa MISLIM, pa koji to mora bit mentalni sklop pokvareni, nemoš vjerovat. Triba ga zatvorit na 10 godina radi nepriznavanja antifašističke borbe. Da, u biti, treba donest ZAKON po kojemu onaj tko ne poštuje antifašističku borbu - jer što je demokracija??? Društveno uredjenje koje dopušta veličanje ndz-ije i nacista a pljuje po antifašizmu? Jel to demokracija? Ako je to treba ju zabranit. Zoke na potezu si. Matiraj crnoga Zakonom.

  • DinkoBartulovic 02.07.2014.

    Dinko Bartulovic Molim link gospodarskog programa HDZ, hvala Like · 11 minutes ago Odbor za znanost i visoko obrazovanje HDZ-a Kao što je i naš plan za razvoj znanosti i obrazovanja još u doradi, tako je i sa gospodarskim planom. Temeljit će se na rastu konkurentnosti, izvozu, uvjetima poslovanja i uravnoteženom proračunu. Kada bude kompletno napisan za javnost, svakako ćete biti obaviješteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare