To je to što me zanima!

Karamarko: Uhljeba neće biti. Nas zanimaju samo stručnjaci

Nismo tražili nova zapošljavanja kao što su nam pokušali podmetnuti neki saborski zastupnici iz oporbe, ali i dio medija, poručuje Tomislav Karamarko na Facebooku
Vidi originalni članak

Nakon što je gostovao u Dnevniku Nove TV, Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik Vlade, oglasio se u nedjelju navečer i na Facebooku. Ponovio je kako oni neće uhljebljivati u državnoj upravi.

Objavu prenosimo u cijelosti: 

'Neće biti nikakve čistke u državnoj upravi. Biračima smo obećali racionalizaciju. Nikakvih uhljeba neće biti. Nas zanimaju samo stručnjaci. U ovoj Vladi imamo čak osam doktora znanosti. Mislim da to dovoljno govori o našoj orijentaciji. Nismo tražili nova zapošljavanja kao što su nam pokušali podmetnuti neki saborski zastupnici iz oporbe, ali i dio medija. Na sjednici Vlade smo predočili nesrazmjer između sistematizacije i stvarno zaposlenih. To je bio dokaz da se u protekle četiri godine sistematizacija nepotrebno napuhivala kako bi bilo moguće uhljebljivanje.'

Idi na 24sata

Komentari 272

  • vferari 02.02.2016.

    Trla baba lan da joj prođe dan.Karamarko,Petrov gdje su reforme o kojima ste trabunjali tri mjeseca i o stolicama koje vas neiteresuju a ipak se sve svodi na stolice.Koliko god vi dijelili naciju ipak će biti uvjek više onih koje nemožete vuć za nos jer vas čitaju ko bibliju.Sve se je svelo na ustašku retoriku podjele i mržnju.Vidjet ćemo dokle jer bi moglo biti prekasno a onda kud koji mili moji.

  • toreador 02.02.2016.

    G.Stručnjak nas laže bezočno.Tima boli ona stvar za HR.Ništa bolje se ne ponaša i KGK.Ovo što se dašava ne vodi ničemu dobrome!Puni su sebe i smatraju da im je NJofra ostavio HR u nasljeđe.

  • zokinjo 02.02.2016.

    Članak je trebao biti Vic dana, pa tko njemu još vjeruje hahhahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare