To je to što me zanima!

Karamarko zove ljude na svoj skup: Želi nazad u vrh HDZ-a

Tomislav Karamarko predstavljat će treći blok u unutarstranačkim izborima u HDZ-u, a među članovima stranke već kruži i poziv članovima da dođu na 'uvodni predizborni skup' gdje bi trebao predstaviti program
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu trojac Kovač, Penava, Stier najavio da kreće u borbu protiv Andreja Plenkovića za vodstvo u HDZ-u, premijeru se sada javlja nova, stara, prijetnja. 

Tomislav Karamarko predstavljat će treći blok u unutarstranačkim izborima u HDZ-u, a među članovima stranke kruži i poziv članovima da dođu na 'uvodni predizborni skup'. Okupljanje Karamarkovih pristaša prema pozivu će biti 7. veljače u Narodnom sveučilištu u Sesvetama. Tamo bi bi bivši šef stranke trebao predstaviti svoj program kojim planira srušiti Plenkovića.

Kako piše novi Express, Karamarko je već oformio svoj tim, a sugovornik iz HDZ-a ispričao je pak da se među HDZ-ovcima priča kako ova kandidatura može samo pogodovati Plenkoviću jer će ona podijeliti glasove na desnici.

Više o Karamarkovu povratku čitajte u novom Expressu

Idi na 24sata

Komentari 268

  • brocker 04.02.2020.

    lider??pa taj ne bi mogao vodit ni stado ovaca,majko mila gdje su ga samo našli...

  • 03.02.2020.

    i program 5+ i prnjavora

  • 03.02.2020.

    Od kud je ovaj uskrsnuo???? treba se zapitati što je to u ovoj državi trulo i ima li nekoga normalnog koji bi se mogao kandidirati za funkciju u HDZ-u. Kada prosječan normalan čovjek vidi da se ovakvi poput ovog karamarka vraćaju na političku scenu dođe vam osjećaj na povraćanje. Katastrofa na šta je ovaj narod osuđen ,za državu da i ne govorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare