To je to što me zanima!

Karamarkov tim tvrdi: Reakcija iz SDP-a nas je jako iznenadila

Karamarko je u pismu pozvao Milanovića da sjednu za stol i razgovaraju. SDP je pak odgovorio: "Neka Karamarko fino sjedne u novi Mercedes i dođe u Sabor"
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i njegov tim su iznenađeni i nisu očekivali ovakvu reakciju iz SDP-a vezano uz pismo koje je Karamarko poslao Zoranu Milanoviću. Podsjetimo, Tomislav Karamarko poslao je pismo Zoranu Milanoviću, kao prvom čovjeku SDP-a, u kojem ga poziva da sjednu za stol i razgovaraju. U HDZ-u tvrde da pismo nije opterećeno nikakvim političkim ili ideološkim stajalištima i da se ne uvjetuje mjesto razgovora. SDP je u subotu odgovorio HDZ-u te napisao sljedeće:

- Ovih dana u medijima pratimo da gospodin Karamarko očito vozi novi Mercedes, pa neka s autom za koji smatra da ga ne dovodi u sukob interesa, napokon dođe i na posao u Hrvatski sabor. 

Taj je pak odgovor, javlja NovaTV iznenadio tim Tomislava Karamarka koji kako kažu nisu očekivali ovakvu reakciju. 

Idi na 24sata

Komentari 353

  • fredaster 26.05.2015.

    Supci ! Hdz-oci!

  • angel31 25.05.2015.

    Ja se ne čudim reakciji SDP-a tj Milanovića on ne želi nikog slušati i ne želi sjesti za stol ni s Kolindom kada ga je zvala ni s budućim premijerom Karamarkom. Karamarko je postupio vrlo ispravno i ispao je vrlo ozbiljan političar i odgovoran obrativši se Milanoviću. Mnogi članovi SDP-a zamjeraju Milanoviću na ponašanju i izjavama koje daje u javnost, tako da mene nije ništa iznenadilo.

  • bajica1009 25.05.2015.

    SDP je zaustavio i pokrenuo kotač naprijed i to je činjenica koju mnogi nisu vidjeli sad ni 2002 g, ali to retorika HDZ-a u suradnji sa lokalnim i NOVA tv građani neće čuti već objeda za objedom kako bi zadržali trend kod svog biračkog tijela koje ovisi o njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare