To je to što me zanima!

Karamarku žao što su zviždali Milanoviću pa nije čuo govor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pitanje novinara misli li iduće godine pozvati branitelje da odustanu od zviždanja, predsjednik HDZ-a Karamarko je rekao da je "svojim izjavama to radio i ovaj put"
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je komentirajući izjavu predsjednika Vlade Zorana Milanovića da je HDZ organizirao zvižduke za vrijeme njegova današnjeg govora u Kninu, rekao da je premijer Milanović izgubio vjerodostojnost te njegove riječi nemaju težinu, piše Tportal.

- To je izrekao čovjek čija riječ je davno izgubila na vjerodostojnosti u Hrvatskoj. Današnji dan je za mene presvet dan, danas sam u razmišljanjima sa svojim prijateljima koji su poginuli i dali život za Hrvatsku i vjerujte mi ne mogu se baviti lamentacijama čovjeka čija riječ doista više nema težinu -  rekao je Karamarko u utorak u Kninu.

Dodao je kako mu je žao zbog zviždukanja na proslavi Oluje jer ni on sam nije čuo pola Milanovićevog govora. Predsjednik HDZ-a smatra da to nije način na koji se izražava nezadovoljstvo.

Po Karamarkovom tumačenju Milanović bi se napokon trebao zapitati zašto je to tako.

Na novinarski upit je li spreman pozvati branitelje da idućih godina na proslavama u Kninu odustanu od zviždanja kako bi se očuvalo dostojanstvo proslave, Karamarko je kazao da je "svojim izjavama to radio i ovaj put".


Idi na 24sata

Komentari 304

  • mico66 08.08.2014.

    Ma to da ti se povraca od nase politicke elite da ih je u jednu vrecu strpati i uzet neku toljagu i nemas sta razmisljati na koju stranu udarit i gdje samo povuci i uvjek ces pravoga strefit

  • JosipVranjić 07.08.2014.

    Stvarno mediji zasluzuju nagradu za idiotizam... cime se vi bavite sta vi objavljujete... drzava u rasulu.. imamo naciju neradnika i vucibatina... umjesto da pišete o gospodarstvu o idejama o poštenju i moralu primjerima svega toga... savjete kako uspijeti kakva je problematika gospodarstva vi o totalnim glupostima

  • šuše 07.08.2014.

    Karamarko je jednostavno nesposobni politicar koji nezna nista drugo napraviti osim blatiti druge,pogotovo SDP zato nezamarajmo se njegovim šalama i pošalicama nego.P.S. SDP i Milanović nisu ništa bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare