To je to što me zanima!

Kardinal Rode nije otac Petera Stelzera, tužit će novine Delo

Rodeova odvjetnica je najavila kako će narednih dana uložiti civilnu tužbu protiv Dela te civilnu i kaznenu prijavu protiv Delovog novinara koji je objavio da je kardinal otac
Vidi originalni članak

Bivši ljubljanski nadbiskup Franc Rode ipak nije otac Petera Stelzera koji je tvrdio da je njegova majka sa svećenikom imala aferu prije 43 godine. Rezultati DNK analize, koja je napravljena još prošli tjedan, pokazali su da Rode nije u rodbinskoj vezi sa Stelzerom. 

Rodeova odvjetnica je najavila kako će narednih dana uložiti civilnu tužbu protiv Dela te civilnu i kaznenu prijavu protiv Delovog novinara koji je objavio da je kardinal otac Petera Stelzera. 

Stelzer je tvrdio da je njegova majka Tanja Breda (61) imala aferu s mladim svećenikom u Mariboru 1960. kada je imala 18 godina. Nakon što je saznala da je trudna preselila je u Njemačku gdje je rodila sina. Peter je pisao Rodeu u Vatikan, a kada nije dobio odgovor odlučio je angažirati odvjetnika kako bi kardinala javno pozvao na test očinstva. Njegov odvjetnik je rekao da Stelzer prihvaća rezultate DNK analize te da se ispričava Rodeu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Lara Zlatar 03.10.2012.

    Di su sad svi oni komentari i pljuvanje ko Crvi, vjeri i sl., da su svi isti , itd.?

  • Ewan_mis 03.10.2012.

    Ja sam odmah rekao, još na onom prvom članku. Just sayin' 8)

  • bosut1961 03.10.2012.

    Ne znam sto je sa DNK testom, ali oni lice jedan drugom kao jaje jajetu, mislim i slazem se sa drugim istomisljenicima da tu nekaj ne stima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare