To je to što me zanima!

Kardinal želio pozdraviti papu Franju, pa uspio slomiti nogu

Francuski kardinal Etchegaray (93), u nedjelju ujutro je, želeći u Bazilici svetog Petra pozdraviti papu Franju, izgubio ravnotežu i pritom slomio bedrenu kost
Vidi originalni članak

Francuski kardinal Roger Etchegaray (93), u nedjelju ujutro je, želeći u Bazilici svetog Petra pozdraviti papu Franju, izgubio ravnotežu i pritom slomio bedrenu kost, no Sveti Otac ga je tijekom večeri posjetio u rimskoj bolnici u kojoj je zbrinut, objavio je službeni Vatikan.

Nakon mise održane po završetku sinode, kardinal u mirovini porijeklom iz Baskije, bio je među brojnim kardinalima u crkvi svetog Petra kada im se Papa približio kako bi ih pozdravio. Francuski je kardinal iznenada izgubio ravnotežu i pao zadobivši frakturu bedrene kosti.

Etchegaray, zaslužan za uspješno obavljene misije za Ivana Pavla II. u Iraku, Ruandi, Vijetnamu i brojnim drugim zemljama, iznimno poštovan u Kuriji, hitno je prebačen u bolnicu Gemelli gdje je operiran.

Papa Franjo ga je posjetio navečer i s njime srdačno razgovarao te ga blagoslovio, a Etchegaray mu je zahvalio što je predsjedao sinodom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Papatest 10.09.2017.

    Kako se Jadnoković ne polomi pri uvlačenju u analnu ružu

  • 26.10.2015.

    Ne znam zašto ne uzimaju mlađe kardinale. Sa 93 je trebao biti već 30 godina u penziji.

  • Hristos se rodi 26.10.2015.

    A majke ti, pa on se već jednom živ polomio tamo, na badnjak kad su napali papu benedikta

Komentiraj...
Vidi sve komentare