To je to što me zanima!

Karin: Ako mladi žele u noćne klubove, morali bi se cijepiti

Iz Ministarstva turizma apeliraju na cijepljenje građana kako bi imali mirnu turističku sezonu. Željka Karin poziva sve mlade da se cijepe kako bi mogli živjeti mladenači život i ići u kluove
Vidi originalni članak

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije dr. Željka Karin je rekla da bi se mladi, koji žele ići u noćne klubove, morali cijepiti prenosi HRT.

U Hvaru je održan sastanak ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac s predstavnicima regionalne i lokalne samouprave te predstavnicima turističkog sektora u vezi trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

NOVI PODACI STOŽERA U Hrvatskoj 86 novooboljelih, a pola od toga ih je u Zadarskoj županiji. Preminuo jedan čovjek

Tema sastanka je analiziranje epidemiološke situacije i mjera koje treba poduzimati kako bi sezona bila uspješna. Ministrica se nadovezala i na slučaj u Zadarskoj županiji i nekontroliranog širenja zaraze te rekla kako se to više ne smije ponoviti.

U ZAGREBU Poziv ovisnicima o alkoholu i drogi da se cijepe protiv korone

- Još jednom apeliram da se što veći broj građana odazove na cijepljenje. Informirani smo da je tzv. indijski soj u Hrvatskoj, moramo voditi računa o tome. Samo jedan trenutak nepažnje može nas dovesti među zemlje koje su visokorizične - upozorila je ministrica Brnjac.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dali.je.MaollouM.administrator 27.06.2021.

    Ako žele moraju biti pokusni kunići, fašizam na snazi!

  • gonisee 26.06.2021.

    Mladi žele s.., drogu i alkohol..

  • M.Sil 26.06.2021.

    A gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare