To je to što me zanima!

Karlo Starčević izabran je za novog predsjednika HSP-a

Na Saboru Hrvatske stranke prava izabrano je i novo predsjedništvo, ovaj puta značajno podmlađeno jer najmlađi član predsjedništva je Ante Starčević koji ima samo 22 godine
Vidi originalni članak

U subotu je u Zagrebu na Saboru HSP-a izabran novi predsjednik stranke Karlo Starčević.

Bivši predsjednik Daniel Srb u emotivnom oproštajnom govoru zahvalio svim svojim suradnicima i stranačkim dužnosnicima koji su u teškim vremenima očuvali Hrvatsku stranku prava.

Na Saboru Hrvatske stranke prava izabrano je i novo predsjedništvo, ovaj puta značajno podmlađeno jer najmlađi član predsjedništva je Ante Starčević koji ima samo 22 godine.

U svom programu novi predsjednik HSP-a Karlo Starčević je u sedam točaka predstavio svoj program novog HSP-a u kojem ima mjesta za sve slobodno misleće ljude koji su spremni uhvatiti se s ključnim problemima Hrvata na cijelom nacionalnom prostoru, priopćili su iz HSP-a.

Kada je u pitanju stranačka politika Starčević je najavio da nema odstupanja od poznatih stavova pravaša, te najavio žestoku borbu za povratak HSP-a na velika vrata na političku scenu u Hrvatskoj i  najavio značajna stranačka pojačanja nezavisnih intelektualaca.

Saboru HSP-a su nazočili predstavnici pravaških stranaka, predstavnici  domoljubnih udruga iz  Hrvatske i BiH i nezavisni pojedinci koji djeluju na javnoj i političkoj sceni

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Leopard2 A7 26.02.2017.

    Svi metar šezdeset, Rvatine😂😂😂😂😂

  • Zorba 26.02.2017.

    Ici ce to, ici ce to, pogotovo sa Starcevicima koji nose ime druge po vaznosti (!?) licnosti u Hrvata...Jer prva je rezervirana zna se za koga. Onoga kojemu se svijet poklonio i koji nas je ucio da ne hodamo maleni ispod zvijezda i koji je govorio da ne izgubimo slicniost sa svojim lijepim licem i koji je trazio da se ne mjerimo sa svojom sjenkom... Brate Rvate, osvijesti se, jer kad budes postivao onoga kojemu se do neba klanjam, zivot ce ti biti barem dostojanstveniji, ako ne i kudikamo ljepsi... Hajde pa se ti snadji brate Rvate!

  • ljubica ljubičica_1 26.02.2017.

    Ko još za njih glasuje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare