To je to što me zanima!

Karlovac: Bijesna Vesna je šakama izudarala VW Golf

Vesna se prvo okomila na susjedina sina (16). Nakon toga je razbacivala cvijeće po dvorištu. No ni to joj nije bilo dosta pa je udarala po Golfu
Vidi originalni članak

U naletu bijesa Vesna R. (41) je u nedjelju svojoj 45-godišnjoj susjedi potrgala brisač i retrovizor na VW Golfu. Vlasnica automobila ne zna razloge zbog kojih je to učinila, ali kaže boji se da tu neće stati jer je već jednom napala nju i njenu djecu.  
 -  Prvo je uhvatila mog 16-godišnjeg sina, zgrabila ga rukama za majicu i tresla. Vikala mu je da je udari. Ja i kćer smo izašle van, a u tom trenu se i mali uspio otrgnuti iz njenih ruku. Pala je na pod, dignula se i po cijelom dvorištu razbacala naše cvijeće s prozora. Pobjegli smo u kuću i nemoćno gledali kako se namjerila na naš automobil. Šakom je lupala po njemu, potrgala je brisač i razbila retrovizor. Pri tom si je ozlijedila ruku, ali je nastavila udarati auto -  priča šokirana susjeda koja više ne zna kako na kraj sa Vesnom.
-  U srijedu se također namjerila na djecu, ali su joj pobjegli. Tada je od bijesa otišla u svoju kuću i unutra razbijala. Pred godinu napala je mene i udarila me u glavu. Ne znamo kako tome stati na kraj. Sad se već bojimo za svoje živote. Toj ženi treba pomoć, bolesna je i pije. Do sada je razbijala po svojoj kući i sama sebe ozljeđivala, a sada se namjerila na nas. Bojim se za sigurnost svoje djece, a nemamo se kome obratiti za pomoć - kaže očajna vlasnica Golfa. Vesna R. je na Golfu napravila štetu od 2000 kuna, a zbog razbijanja auta dobit će prijavu za oštećenje tuđih stvari.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • shorty 26.04.2010.

    bolje da je muža izuarala ako ju vara nego auto od ljubavnice..halo??? žene fakat pretjeruju! ( žena sam-samo da se zna) da ovo nebi zvučalo seksistički!

  • dari 26.04.2010.

    trebala je izudarati ovakav Golf, kakav je na slici u vlasništvu mup ovaca

  • nemam pojma 26.04.2010.

    proljeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare