To je to što me zanima!

Karlovac: Brzi vlak naletio na pješaka i odmah ga ubio

Policiji su putnici i strojovođa rekli da se muškarac u 13.20 bacio pod vlak. Od siline naleta njegovo tijelo odbačeno je nekoliko metara
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac poginuo je u ponedjeljak na Željezničkom mostu uz brzu cestu u Karlovcu. Policija je od putnika i strojovođe dobila informaciju da se u 13.20 sati nesretnik bacio pod vlak koji se kretao iz smjera Zagreba prema Rijeci. Njegovo tijelo odbačeno je stotinjak metara dalje od mosta. Policijski su djelatnici na mjestu nesreće napravili očevid.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • berija 09.02.2009.

    Crnka27os, ovaj nesretnik nije htio prijeći prugu na pješačkom prijelazu nego SVJESNO SEBI ODUZEO ŽIVOT. Pitaj se kako ovi putnici brzog vlaka proživljavaju ovaj događaj, vlak je zakasnio oko 90 minuta a pošto je i pruga bila zatvorena i za ostale vlakove iz smjera Splita, Ogulina, Moravica i Rijeke te iz Zagreba onda se vidi bijes putnika (u tim vlakovima) prvenstveno prema željezničarima.

  • crnka27os 09.02.2009.

    pa ovo je grozno...ja ne mogu shvatiti što ti ljudi rade na pruzi,i ako prelaze prugu,jel ne pogledaju da li vlak dolazi??totalno neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare