To je to što me zanima!

Karlovac: Kamionetom naletio na dva dječaka

Autobus koji je vozio djecu sa izleta stao je na cesti u Koritinju jer u blizini nema ugibališta. Dva dječaka udario je kamiončić dok su prelazili cestu
Vidi originalni članak

Osnovnoškolci iz karlovačkog naselja Koritinja vraćali su se jučer poslijepodne sa školskog izleta iz Muljave. Autobus je stao na cesti kako bi iskrcao djecu. Ivan Bedeniković (13) i Andrija Vukić (12) pretrčavali su cestu. Na njih je naletio kamiončić 'Ceste’ i udario ih. Dječake su odmah prevezli u karlovačku Opću bolnicu. Ivan je teško ozlijeđen i nalazi se na intenzivnoj njezi, a Andrija je lakše ozlijeđen. Dežurni kirurg Želimir Korač rekao je kako dječacima život nije u opasnosti.
Uzrok nesreće još se utvrđuje, no sumnja se kako kamion nije bio tehnički ispravan. Tamo gdje je autobus ostavio dječake, nema nikakvog ugibališta niti obilježenog autobusnog stajališta, a ne postoji ni pješački prijelaz. No mještani kažu da autobusi godinama staju na tome mjestu. Kako neslužbeno doznajemo, upravo se o tom autobusnom stajalištu nedavno raspravljalo na sjednici Gradske skupštine u Karlovcu, ali ono ipak nije uređeno.
Ogorčeni stanovnici naselja Koritinja pitaju se jesu li morali doživjeti ovakvu nesreću i hoće li sad netko napokon urediti autobusno stajalište.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • miro333 16.10.2007.

    normalno da ce sutra vec pravit ugibaliste, kad ce barem jedna od stranaka iskoristit jos jednu tragediju za svoju predizbornu kampanju. a da mi sad neka stranka dodje to pravit i srat o tome sam bi ih trebalo poslat u rodni kraj i nikad glasat za njih, jer da su prije malo manje mislili na svoj djep mozda bii ugibaliste vec postojalo, iako to mozda nebi moralo znacit da se ovo nebi dogodilo!

  • user_2858 15.10.2007.

    Da, baš to...mozemo se kladit da ce vec sutra doci bageri i praviti to ugibaliste...

  • kokyca 15.10.2007.

    pa to je kod nas u hrvatskoj praksa da prvo netko mora stradati pa da se nešto poduzme........

Komentiraj...
Vidi sve komentare