To je to što me zanima!

Karlovačka policija spriječila je tri pokušaja krijumčarenje migranata: Otkrili su detalje...

Trojicu muškaraca uhitili su između četvrtka i subote na području Rakovice i Netretića policijski službenici koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija
Vidi originalni članak

Policija je na karlovačkom području u tri odvojena slučaja uhitila poljskog, slovenskog i srpskog državljanina zbog pokušaja krijumčarenja više stranih državljana.

Trojicu muškaraca uhitili su između četvrtka i subote na području Rakovice i Netretića policijski službenici koji rade na poslovima suzbijanja krijumčarenja migranata i sprječavanja nezakonitih migracija, izvijestila je u nedjelju karlovačka policija.

USKOKOVA UHIĆENJA Unosan posao krijumčara: Za ilegalan prelazak preko granice, smještaj i prijevoz zarade 1500€

Osumnjičeni su zaustavljeni u osobnom vozilu slovenskih oznaka, teretnom vozilu splitskih oznaka te teretnom vozilu poljskih oznaka u kojima je bilo više stranih državljana koji su na nezakonit način ušli u Hrvatsku.

KAZNENA PRIJAVA Gruzijac (40) prevozio migrante u kombiju u Slavonskom Brodu: Imao lažnu ukrajinsku vozačku

Nakon kriminalističkih istraživanja kazneno su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su za unaprijed dogovoreni novčani iznos prevozili strane državljane do krajnjeg odredišta.

USKOK ISTRAŽUJE FOTO Policija u Osijeku privela petoricu muškaraca: Osumnjičili su ih za krijumčarenje ljudi

Dvojica su pritom prekršila i Zakon o sigurnosti na cestama jer su u vozilu prevozili više osoba nego što je upisano u prometnoj dozvoli.

Policija navodi da je prema stranim državljanima pronađenima u vozilima postupila sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti te Zakonu o strancima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • samocenzura 28.01.2024.

    tri pokusaja a na tisuce ih prode ko da su muhe a ne ljudi.

  • 28.01.2024.

    Ankete nema??

  • HerojTito5 28.01.2024.

    pa pustite ljude da zarade koju kunu

Komentiraj...
Vidi sve komentare