To je to što me zanima!

Karlovčaninu su skoro smrskali glavu: Jedan napadač u bijegu

Drugi napadač je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu, a treći je maloljetnik pa će policija Općinskom državnom odvjetništvu za mladež o njemu poslati posebno izvješće
Vidi originalni članak

Mladić (21) kojeg je prije tjedan dana brutalno pretukao trojac ispred pekare na karlovačkom Korzu još se uvijek oporavlja u bolnici.

-  Pacijent je izvan životne opasnosti, stabilan je i oporavlja se na Odjelu kirurgije. Zbog samog karaktera povreda zadržan je u bolnici radi daljnjeg promatranja i kontrole njegova stanja - rekao je dr. Vladimir Bauer, zamjenik ravnatelja Opće bolnice Karlovac.  

UŽAS U KARLOVCU Divljački pretukli mladića (21): Smrskan nos, slomljena vilica...

Podsjetimo, pretukao ga je mladić koji je u pekari uzeo piće te izašao van s namjerom da ga ne plati, na što ga je napadnuti upozorio da ne krade. 

Kad je izašao van s društvom, skupina koja je bila s muškarcem koji je primio upozorenje, fizički ga je napala. Bačen je na pod, a skupina ga je cipelarila. Mladić je u brutalnom napadu zadobio teške ozljede, slomljen mu je nos i vilica, a imao je i unutarnje krvarenje u mozgu. 

Policija je nadzornim kamerama utvrdila počinitelje, a radi se o 28-godišnjaku koji je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu, 22-godišnjaku za kojim tragaju i maloljetniku koji je kazneno neodgovoran za kojeg će policija Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu dostaviti opće posebno izvješće.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • japanokinez 04.02.2018.

    Sada kratko i jasno, početi suđenje, osuditi ih na 20 godina zatvora uz obavezan rad i svu plaću upačivati na račun premlačenog 20 godina.

  • audi 2.0 04.02.2018.

    I ja sam sinoc skoro mrdo !

  • Vrac666 04.02.2018.

    Maloljetan je, pa što onda, zna čovjeku smrskat glavu pa onda može i doznat kako je u zatvoru dok pod tušem dižeš sapun sa poda

Komentiraj...
Vidi sve komentare