To je to što me zanima!

Karma je čudo: Influencer koji je lizao WC školjku ima koronu

Da karma nije ku*ka već čudo koje uči pameti, ovaj influencer saznao je na najgori mogući način. Nakon što je lizao WC školjku u korona virus izazovu i sam se zarazio
Vidi originalni članak

Influencer Larz iz Kalifornije poznat je po svojim svakodnevnim spačkama koje objavljuje na svom Instagram profilu. Ovog puta odlučio se pridružiti 'korona virus izazovu' u kojem je morao polizati dasku od javne WC školjke. Cijeli je izazov snimio i podijelio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovaj se izazov proširio po društvenim mrežama, a pogotovo na aplikaciji TikTok. Iako se mnogi zgražaju i ne mogu vjerovati da su ljudi sposobni za takvo što, drugi, poput Larza, uživaju u tome i skupljaju 'lajkove' na društvenim mrežama.

Nekoliko dana nakon videa s WC školjkom, Larz je objavio video u kojem se nalazi u bolničkom krevetu i u kojem govori da je pozitivan na korona virus, javlja New York Post.

Video je pokušao podijeliti i na svom Twitter profilu, no to nije uspio jer mu je profil izbrisan zbog uznemirujućeg sadržaja koji je prethodno objavio. Tko zna, možda i nije bolestan već je to još jedan od njegovih bolesnih načina za privlačenjem pozornosti.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • škorpion40 27.03.2020.

    P.3.d.3.r. influencer..

  • lanchy25 27.03.2020.

    Glupane upravo sam obavila nuždu a ponestalo mi wc papira..... Dođi pa liži

  • wayfinder 27.03.2020.

    Infulencee.. i on bi kao trebao imati utjecaj na ljude da se moze tako zvati? Srecom da postoji jos malo razuma u ljudima pa ovakve budale ne utjecu na previse njih. Ali opet... ima iznimaka...👏👏👏🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare