To je to što me zanima!

Kaštel Novi: Psi mu napali i ubili ovce, vlasnicama kazne

Stado su napali mješanci hrvatskog ovčara i terijera. Psi su ubili jednu ovcu. Četiri ovce, od čega su dva janjeta, su nestale. Vlasnice pasa dobile su kaznu od 200 kn
Vidi originalni članak

Muškarac iz Kaštel Novog u nedjelju oko 5.15 sati ostao je bez pet ovaca, a dvije su ozljeđene nakon što su njegovo stado napala dva psa, mješanci hrvatskog ovčara i terijera. Vlasnice pasa su Ivana C. (44) te Marija V. (48), obje iz Kaštel Novog. 

Psi su ubili jednu ovcu. Četiri ovce, od čega su dva janjeta, su nestale. Vlasnice pasa na licu mjesta dobile su prekršajnu prijavu i kaznu od 200 kuna. 

Na vlasniku pasa, Lovri Š. (73) ostaje hoće li ih tužiti za naknadu štete za koju nije utvrđeno kolika je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cviticcvitic 31.07.2012.

    Pse je trebalo isti tren eutanizirat a i vlasnice jer se nisu sposobne brinuti o psima ili ne žele jer ih drže samo iz pomodarskog hira.

  • Capafiori 30.07.2012.

    Vlasnik je osuđen unaprijed, tj. istoga trenutka kad su vlasnice dobile prekršajnu prijavu i kaznu od 200 kuna. Kako je nastala šteta veća od tisuću kuna, a počinioci (i vlasnici) poznati, ovo je trebalo ići sasvim drugačijim tokom. Prvo je trebalo pse odvesti kod veterinara, zadržati ih u karanteni, procijeniti njihovo ponašanje i redovitost cijepljenja, a potom cijeli slučaj predati nadležnom sudu.

  • glumac12 30.07.2012.

    gledaju muz i zena neku emisiju o ovcama na telki, pa ce zena njemu;muzu jel tako da su ovce najgluplja stvorenja?a on ce;tako je janje moje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare