To je to što me zanima!

Kaštela: Vlak je naletio na auto, poginuo muškarac

Teretni vlak udario je automobil u subotu ujutro oko 8.30 sati u Kaštelima. U nesreći je poginuo muškarac iz auta. U tijeku je policijski očevid
Vidi originalni članak

Za sada neidentificirani muškarac poginuo je u naletu vlaka na automobil u Kaštel Lukšiću u subotu u 8.30 sati. Stradali muškarac sjedio je na suvozačkom mjestu, a vozač Golfa je prebačen u KBC Split s teškim ozljedama. Prema nepotvrđenim informacijama muškarci su Kaštelani koje je vlak udario prilikom povratka iz polja. Prugu su pokušali prijeći na prijelazu obilježenom znakom zaustavljanja i Andrijinim križem. Naišao je vlak koji je iz Splita vozio za Knin. Vlakovođa ih je kasno primijetio. Od siline udarca Golf je odbačen desetak metara, a suvozač je poginuo na mjestu nesreće. Istražni sudac naložio je alkotestiranje vlakovođe i teško ozlijeđenog vozača. Pruga je puštena u promet tri sata poslije nesreće.

VLAK NALETIO NA ODRON ZEMLJE I KAMENJA
U subotu ujutro nagibni vlak pun putnika naletio je na odron zemlje i kamenja na pruzi nedaleko Ličkog Lešća. Od siline naleta vlak je iskočio iz tračnica s jednom osovinom. Oliver Krilić, šef strojovođa HŽ-a, rekao je kako nitko od putnika nije ozlijeđen. Iz Knina je krenuo remontni vlak koji bi trebao maknuti kamenje s pruge. Po putnike će vjerojatno doći nekoliko autobusa koji će ih prevesti do njihovih odredišta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare