To je to što me zanima!

Katolička Laudato TV i FER potpisali sporazum o suradnji

Budući da na stranicama FER-a ne postoji nikakva obavijest o potpisivanju sporazuma, od televizije i fakulteta tražili smo da nam pošalju kopiju sporazuma, što oni nisu učinili...
Vidi originalni članak

Fakultet elektrotehnike i računarstva novi je suradnik Laudato televizije, stoji u priopćenju pristiglom od te televizije.

U dekanatu FER-a u utorak je potpisan Sporazum o suradnji, a potpisali su ga direktorica Laudato televizije, Ksenija Abramović i dekan Mislav Grgić.

Dogovorena je, dodaju, dugoročna suradnja na istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima iz područja djelatnosti FER-a i LTV-a.

Budući da na stranicama FER-a ne postoji nikakva obavijest o potpisivanju sporazuma, od televizije i fakulteta tražili smo da nam pošalju kopiju sporazuma, što oni nisu učinili.

Na čiju je inicijativu i kako došlo do suradnje između fakulteta na kojem se studenti bave programiranjem i obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima, kako Laudato sam sebe naziva, pitali smo i fakultet i televiziju, no njihove odgovore također nismo dobili. 

Laudato TV suradnju nudi i drugim obrazovnim institucijama.
 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • DraženMuhvić 11.01.2018.

    Znači ovako, u kurikulumu FER-a od slijedeće akademske godine prvo počelo će biti: Zemlja je ravna ploča.

  • kloner111 11.01.2018.

    Meni jedino nije jasno kad pročitam da je u vlasničkoj strukturi Stirie(vlasnika 24 sata) katolička crkva. A toliko negative nigdje nema nego tu....

  • beowulf1 11.01.2018.

    Vjera u Boga i seljačka sloga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare