To je to što me zanima!

Kaznena prijava protiv bivšeg svećenika zbog ubojstva žene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je završila kriminalističko istraživanje nad bivšim svećenikom Danijelom H., koji je u podzemnoj garaži na Trešnjevci kuhinjskim predmetom ubio ženu (53)
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim Danijelom H. zbog sumnje da je ubio izvjesnu Vesnu (53) u srijedu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Policija je utvrdila da se Danijel H. u srijedu, u jutarnjim satima, sastao s ubijenom Vesnom. Potom su se uputili na adresu II. Barilovićka ulica te su zajedno ušli u podzemnu garažu.

Sumnja se da je 37-godišnji bivši svećenik zatvorio i zaključao vrata garaže te ubio ženu pomoću kuhinjskog predmeta. Navodno je riječ o batu za meso.

Nakon dojave građanina, na mjesto događaja došla je policija koja je zatekla osumnjičenog i dovela ga u službene prostorije. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, Danijel H. je predan pritvorskom nadzorniku. 

Kaznena prijava protiv njega podnesena je Županijskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • zng108 06.02.2014.

    bio svecenik bivsi ili sadasnji ubojica je ubojica i za takve nema milosti,nema nitko pravo da oduzme zivot nekome,,,,,,,,,,,,

  • zabuna 06.02.2014.

    zao mi je zene da je na svirep nacin ubijena ,,ali i mladog covjeka koji je svoju mladost i zivot unistio ,,valjda ce se saznati zbog cega ,u cijeloj tragediji nesto fali..............

  • eejjjja 06.02.2014.

    "Ovdje je mrak, a srca su na prodaju, I hodaju bez lica mnogi mutni i strogi. To je jin i jang, svijetlo spoji mrak, Naplatit ce nam zrak. Umorna sam jer dobri uvijek dobri su, A oni losi nisu bolji, samo gori su, Zato cijeni svaki dah, svaki otkucaj, Tako brzo dodje kraj...."

Komentiraj...
Vidi sve komentare