To je to što me zanima!

Kazneno prijavili nepoznatog počinitelja: Uništio je zastavu srpske zajednice u Varaždinu

Nasilno skidanje i uništavanje zastave srpske zajednice najoštrije su osudili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj
Vidi originalni članak

Policija je kazneno prijavila zasad nepoznatu osobu za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, nakon što je proteklog vikenda uništena zastava srpske zajednice u Varaždinu, priopćili su u utorak iz Policijske uprave varaždinske.

"Odgovorna osoba Vijeća srpske nacionalne manjine grada Varaždina policiji je prijavila da je od 26. do 27. studenog u Ulici Alojzija Stepinca u Varaždinu netko ukrao njihovu zastavu i oštetio nosač zastave. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv zasad nepoznate osobe za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, a potraga za tom osobom je u tijeku", izvijestila je policija.

ZABRINUT ZBOG INCIDENTA Varaždinski gradonačelnik osudio čin nasilnog uklanjanja zastave srpske manjine

Nasilno skidanje i uništavanje zastave srpske zajednice najoštrije su osudili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Štijef 30.11.2021.

    a kad oni maknu nasu hrvatsku zastavu nikome nista.... ili onaj od vikenda sto je popusio batine zbog srba

  • 30.11.2021.

    Srbi provociraju svuda i onda se čude zašto ih ne vole. Od onog ubojstva Stjepana Radića u beogradskoj skupštini, 1928 godine pokušavamo uteći od njih i još u tome nismo uspjeli. Svud nas prate, smetaju, provociraju! Čak i kad ih malo ima ponašaju se kao da su većina

  • nokia5 30.11.2021.

    Prosle godine je prijavljeno previse napada na Srbe, kao i godinam unazad. Rat se zavrsio pre skoro 30g a mrznja izmedju dva naroda samo raste, to je tuzno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare