To je to što me zanima!

Kazneno prijavili premijera: Od prosinca 406 radnika bez plaće

Vlada bi kao poslodavac i stopostotni vlasnik trgovačkog društva trebala biti primjer kako se poslodavac treba ponašati i štititi temeljna radnička prava, kažu Laburisti
Vidi originalni članak

Laburisti su u četvrtak podnijeli kaznene prijave protiv premijera Zorana Milanovića, ravnatelja Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladena Pejnovića i v.d. ravnatelja Centra za restrukturiranje i prodaju Milana Dejanovića zbog neisplate plaća za 406 radnika u grupacijama Brodogradilišta 3. maj. Radnici plaće nisu dobili od prosinca. Iz stranke navode da su oni osobno podnijeli kaznene prijave jer radnici to ne mogu učiniti osobno zbog straha da ne izgube posao. 

-  Osim toga, Vlada bi kao poslodavac i stopostotni vlasnik trgovačkog društva trebala biti primjer kako se poslodavac treba ponašati i štititi temeljna radnička prava - navode Laburisti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Doroteja2 01.05.2015.

    To je Zokiju sudeno, Propali brat poduzetnik, propali predsjednik vlade, propao JU sistem koji je toliko zelio, propala JU i JNA, propala cucuricu vlada, propalo puno takozvanih ministra, propali clanovi vlade koji su krali i bogatili se .......ma sve propalo. Ali sat otkucava a sa time propada im i malo sanse da se zadrze vlast ili tiraniju prema Hrvatskoj i gradanima..

  • bijesna baba 01.05.2015.

    meni je poslodavac ostao duzan 40 000 kn i vidjet cu ih nikad pa ni tad, jednostavno nema nacinina niti je bilo kome u interesu da se te stvari regulirajuni sankcioniraju

  • Stari Igrač ZG 1986 01.05.2015.

    ne postoji još taj broj koliko kaznenih prijava imaju naši političmari....

Komentiraj...
Vidi sve komentare