To je to što me zanima!

Kaznili su dvojicu marinaca koji su bacili psića u ponor

Nadređeni u američkim trupama u Iraku kaznili su dvojicu marinaca, Davida Motaria i Crismarvina Baneza Encarnaciona, zbog mučenja šteneta
Vidi originalni članak

Nadređeni u američkim trupama u Iraku disciplinski su kaznili dvojicu marinaca, Davida Motaria i Crismarvina Baneza Encarnaciona, zbog mučenja nemoćnog psića. Video koji prikazuje vojnika kako baca crno-bijelo štene u u duboki ponor, osvanuo je na YouTubeu 3.ožujka, a pogledalo ga je više od 40.000 ljudi. Marinac drži štene i govori mu kako je sladak, a onda ga svom snagom baca i govori: "Oh, ispao mi je". U pozadini se čuje smijeh i komentar kako je to bilo "jako zločesto". YouTube je vrlo brzo uklonio brutalnu snimku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • balun 12.06.2008.

    Obzirom na to da nitko ne želi ići ratovati u Irak , svako govno koje se dragovoljno prijavi dobrodošao je. Ako netko pođe i kao normalan , brzo poludi. Zato će i izgubiti ovaj rat, jer glavni motiv im je novac dok se Iračani bore fanatičnim terorizmom za slobodu. Vjerojatno su ga kaznili ukorom tipa, ako ovo uradiš još dva tri puta nećemo te pustiti za vikend kući.

  • hell_ena 12.06.2008.

    metak u čelo obojici !!!!

  • Helena_Zg 12.06.2008.

    dala bi bičevat te usrane pederčine koje su to napravile bebici

Komentiraj...
Vidi sve komentare