To je to što me zanima!

KB Dubrava opet postala COVID bolnica: 'Još nemamo pacijente, ali očekujemo ih za koji dan'

S obzirom na veći broj oboljelih prve pacijente možemo očekivati kroz nekoliko dana, rekao je Ivica Lukšić, koordinator bolničkog liječenja oboljelih od koronavirusa
Vidi originalni članak

KB Dubrava ponovno je otvorila COVID bolnicu, potvrdio je za Dnevnik NoveTV Ivica Lukšić, koordinator bolničkog liječenja oboljelih od koronavirusa te je najavio na prve pacijente mogu očekivati već kroz nekoliko dana. 

- Imamo 40 respiratora, 80 kreveta, a podignuto je i šatorsko naselje s dvjestotinjak kreveta s mogućnošću terapije s kisikom - rekao je Lukšić. 

PREMINUO MUŠKARAC (77) U Hrvatskoj 262 novozaraženih!

Dodao je da u centru trenutno nema oboljelih od korone, no s obzirom na povećanje broja pacijenata na respiratorima, budući pacijenti mogli bi pristići već za nekoliko dana. 

U ponovno otvorenoj COVID  bolnici, odjel će funkcionirati kao rezerva za Kliniku Fran Mihaljević, gdje će biti i operacijske dvorane za oboljele kojima će biti potreban neki operativni zahvat. 

OBJAVIO NA FACEBOOKU Zekanović: 'Dobio sam koronu'

- Nitko ne može dati sa sigurnošću predviđanja i pouzdane informacije. Ali ukoliko ostanemo odgovorni sigurno ćemo imati povoljniju situaciju - kaže doktor Lukšić koji upozorava da svi kolektivno trebamo ostati odgovorni jer prognoze za jesen nisu najpovoljnije. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • gif 31.08.2020.

    bolnica ogromna, sa 750 postelja ne radi ništa nego prima 50 tak kovid bolesnih gdje je tu logika. Mogli bi u drugom krilu i nešto raditi.

  • Opsjena 31.08.2020.

    državno zdravstvo čuva samo sebe. za to vrime u privatnim (poli)klinikama radi se punom parom. nema čekanja, korone, odgađanja termina.... jer privatniku država neće platiti višemjesečni nerad dok bolesni umiru.

  • NikolaTesla 31.08.2020.

    Otkad se vojna bolnica kositi za prehlade i gripu plus? Ko je ovo naredio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare