To je to što me zanima!

KBC Split: Preminuli muškarac negativan na COVID infekciju

Prema izvješću KBC-a Split u četvrtak, 11. lipnja, umro je 73-godišnji muškarac, korisnik privatnog doma za starije i nemoćne osobe. U KBC Split zaprimljen je kao pozitivan na COVID infekciju
Vidi originalni članak

 U Splitsko-dalmatinskoj županiji od ukupno 20 neobrađenih testova nema novooboljelih od koronavirusa, a 73-godišnji muškarac koji je umro u splitskom KBC-u, korisnik Doma za starije i nemoćne, bio je negativan na COVID-19, izvijestio je u petak županijski Stožer Civilne zaštite.

- Prema izvješću KBC-a Split u četvrtak, 11. lipnja, umro je 73-godišnji muškarac, korisnik privatnog doma za starije i nemoćne osobe. U KBC Split zaprimljen je kao pozitivan na COVID infekciju. Tijekom liječenja testiran je više puta na COVID infekciju te je nakon dva uzastopna negativna testa bio negativan na COVID infekciju. U trenutku smrti nije bio pozitivan na COVID infekciju, a bolovao je od nekoliko teških kroničnih bolesti - priopćio je splitsko-dalmatinski Stožer CZ.

NEVJEROJATAN TALENT Školarka (10) radi fantastične crteže o korona virusu u svijetu

Napominju da se ni jedna osoba zaražena koronavirusom ne nalazi na bolničkom liječenju u KBC-u Split.  

Od ukupnog broja do sada pozitivnih osoba na COVID infekciju s područja Splitsko-dalmatinske županije, još se dvije osobe vode kao aktivno oboljele.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nickkobalt9 12.06.2020.

    Ovo na fotki "HITAN PRIJEM" je takav font ili samo pokazuje stanje bolnica?

  • Stevo.Horvat 12.06.2020.

    HDZ-ov ravnatelj je prenamijenio dom za starije u hospicij, a da nikoga nije obavijestio. Odatle nesporazumi oko tog nesretnog doma.

  • hrkLJ 12.06.2020.

    Hoće li biti pozitivan posthumno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare