To je to što me zanima!

KBC Split: Zaražena majka na respiratoru i beba su stabilno

Predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić ​rekao je ranije danas da su trudnicu protekle noći ​morali staviti na respirator, ​a porod završiti carskim rezom prije vremena
Vidi originalni članak

Beba i njezina majka, zaražena trudnica koja je sinoć zbog problema s disanjem stavljena na respirator te je prijevremeni porod završen carskim rezom, trenutno su stabilno, potvrđeno je Hini u četvrtak neslužbeno u splitskom KBC-u.

Gostujući na N1​ televiziji predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić ​rekao je ranije danas da su trudnicu protekle noći ​morali staviti na respirator, ​a porod završiti carskim rezom prije vremena.

SVE VIŠE MLADIH ZARAŽENO U Splitu trudnica na respiratoru, porodili su je carskim rezom

- Protekle noći smo imali trudnicu koja je stavljena na respirator, a porod je završen carskim rezom prije vremena. Djeca donose kući bolest - donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima, svojim djedovima i bakama. Uz ovakvu procijepljenost mi samo možemo očekivati da će biti loše - dodaje.

​Ustvrdio je i kako djeca kući donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima,​ djedovima i bakama te da uz ovakvu ​​procijepljenost možemo očekivati da će ​stanje ​biti loše.

- Treba ući u klinike pa vidjeti bolesnike koji su teško bolesni. Ako se ne cijepimo, neće biti koristi. Primjeri Danske i Švedske nam govore što treba raditi. U ovako velikom broju oboljelih među mladim ljudima, nakupit će se veliki broj teško bolesnih mladih ljudi - kazao je.

Vezano uz slučaj trudnice, ispred Klinike za infektivne bolesti danas u 13 sati izjavu će dati predstojnik Klinike dr. Ivo Ivić.

Više o korona virusu u Hrvatskoj i svijetu pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Andreja Pelinković 28.10.2021.

    Ja znam slučaj cure koja je bila trudna i pukla joj je neka žila u mozgu, ili tako nešto, nisam sad siguran. Zapravo je bila mrtva samo su je održavali na životu beba dok nije bila dovoljno razvijena za porod, i nakon poroda su curu jednostavno iskopčali.

  • najaca vlada naša 28.10.2021.

    "Treba ući u klinike pa vidjeti bolesnike koji su teško bolesni" a nemos uci u bolnicu vise ni zbog sebe i svojih zdravstvenih problema, a ovi pricaju o razgledavanju kao da se ide u muzej...

  • pravda je spora ali dostižna 28.10.2021.

    Hvala Bogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare