Obavijesti

News

Komentari 3

KBC Split: Zaražena majka na respiratoru i beba su stabilno

KBC Split: Zaražena majka na respiratoru i beba su stabilno

Predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić ​rekao je ranije danas da su trudnicu protekle noći ​morali staviti na respirator, ​a porod završiti carskim rezom prije vremena

VIDEO

Beba i njezina majka, zaražena trudnica koja je sinoć zbog problema s disanjem stavljena na respirator te je prijevremeni porod završen carskim rezom, trenutno su stabilno, potvrđeno je Hini u četvrtak neslužbeno u splitskom KBC-u.

Gostujući na N1​ televiziji predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić ​rekao je ranije danas da su trudnicu protekle noći ​morali staviti na respirator, ​a porod završiti carskim rezom prije vremena.

U Splitu trudnica na respiratoru, porodili su je carskim rezom
U Splitu trudnica na respiratoru, porodili su je carskim rezom

- Protekle noći smo imali trudnicu koja je stavljena na respirator, a porod je završen carskim rezom prije vremena. Djeca donose kući bolest - donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima, svojim djedovima i bakama. Uz ovakvu procijepljenost mi samo možemo očekivati da će biti loše - dodaje.

​Ustvrdio je i kako djeca kući donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima,​ djedovima i bakama te da uz ovakvu ​​procijepljenost možemo očekivati da će ​stanje ​biti loše.

- Treba ući u klinike pa vidjeti bolesnike koji su teško bolesni. Ako se ne cijepimo, neće biti koristi. Primjeri Danske i Švedske nam govore što treba raditi. U ovako velikom broju oboljelih među mladim ljudima, nakupit će se veliki broj teško bolesnih mladih ljudi - kazao je.

Vezano uz slučaj trudnice, ispred Klinike za infektivne bolesti danas u 13 sati izjavu će dati predstojnik Klinike dr. Ivo Ivić.

Više o korona virusu u Hrvatskoj i svijetu pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca